Menu

Opening fietsbrug over de Eem

zaterdag 26 april 2008

Fietsen in Eemland wordt nu een stuk leuker want een verbinding tussen Soest en Hoogland via de Eem is nu een feit. Op 26 april is de fietsbrug officieel geopend. Onder toeziend oog van een groot publiek speelde op grote platbodems aan de Hooglandse zijde van de brug Muziekvereniging St. Cecilia uit Hoogland, aan de Soester zijde het harmonie orkest van PVO. De slagwerkgroep van PVO presenteerde zich al varend op de "Seville" over de Eem. Op de tjalk de Roode Kaat zong het Knollenkoor van Apollo de kelen schor en Roeivereniging Hemus en Watersportvereniging lieten hun kunnen zien op het water, terwijl Tempo Tour en Fiets Historie uit Soest zich juist op de brug aan het publiek presenteerden. Na de officiële opening van de "Malebrug" lieten scouts van Waterscouting Paltz en Eemgeuzen aan boord van de Fietsboot de Eemlijn ballonnen op bij het passeren van de (op afstand te openen) brug.   Na afloop verzorgde R9 (ook PVO!) de muziek tijdens de borrel. Het organiserende comité kan terugzien op een zeer geslaagde dag.  

Zie ook de film die op de site van Amersfoorts.nl is geplaatst. Klik hier 

Ook is er een filmpje te vinden op Unieuws.nl, zie hier.

Bijgaande foto's zijn gemaakt door Thom van Lit, Petra van Rootselaar, Hanneke Hoogendoorn, Catharinus Vonk, Helma v/d Eshof, Joop Oversteegen, Ineke van der Walle (van Zeemanskoor de Eemvaarders) en Leo Schambach (in totaal 147 foto's!)

Foto's

Nieuwsoverzicht

Onze sponsors

Catering Centraal
Gemeente Soest
Sträter Makelaardij
Vaarderhoogt
Jeugd Cultuurfonds
Rabobank
Reto internetburo
Lex Verkley
Catering Centraal
Gemeente Soest
Sträter Makelaardij
Vaarderhoogt
Jeugd Cultuurfonds
Rabobank
Reto internetburo
Lex Verkley

Lid worden?

Wil jij ook in een leuk gezelschap muziek (leren) maken? Wordt dan lid van PVO!

Aanmelden als lid

Bezoekadres

Muziekvereniging PVO
Rembrandtlaan 9
3761 AG Soest
035 - 602 22 68

Postadres

Muziekvereniging PVO
Postbus 68
3760 AB Soest

PVO Soest

Wat sport is voor het lichaam, is muziek maken voor de geest.

Naast concerten, deelname aan de Gildefeesten en de kerstoptredens in Soest-Zuid heeft PVO veel aandacht voor de jeugd van Soest.

Lees meer over PVO Soest