Menu

Trouwfeest Harrie Herfst en Cindy Egbers

vrijdag 24 april 2009

Harrie Herfst (pianist van onze BigBandBlow + R9 en webmaster van deze site) en Cindy Egbers (handbalster bij de damesselectie van Smeeing BDC) hebben op vrijdag 24 april op geheel eigen wijze hun boterbriefje gehaald.  Het Occasional Brass Quintet van PVO heeft tijdens de huwelijksvoltrekking een belangrijke rol gespeeld. Bij binnenkomst van het bruidspaar in de schitterend ingerichte 17e-eeuwse gobelinzaal van Slot Zuylen in Oud-Zuilen werden door het OBQ het Intrada en de "Duke of Gloucester's March" gespeeld. Maurice Hermans (zoon van) was de Buitengewoon Ambtenaar van Burgelijke Stand van de gemeente Maarssen. Op luchtige wijze werden Harrie en Cindy in de echt verbonden. "The Trumpet Shall Sound" van G.F. Händel mooi uitgevoerd door het OBQ begeleidde het tekenen van de akte. Vincent Herfst en Anne-Marie Blink deden het nummer “Ik heb je lief, vier jaargetijden lang” van Paul de Leeuw met gitaar en zang en na afloop van de ceremonie speelde het OBQ de "Trumpet Tune" van Stanley. Daarna verzorgden de blazers van het OBQ voor verstrooing door het spelen van een paar swingnummers op het zonnig terras aan de slotgracht, met schitterend uitzicht op de kasteeltuin, bloeiende fruitbomen en het dorpje Oud Zuilen. 's Avonds werd hotel La Promenade in Baarn decor van een grandioos muziek- en dansfeest. 
De avond werd geopend door de leden van de Big Band Blow.  Al lopend werd de lievelingstune van Harrie: "Woodchoppers Ball" gespeeld,  daarna was het de beurt aan het showorkest van Rudy Bonetti. Zij speelden de gehele avond de sterren van de hemel, tot ver in de omgeving was te horen dat er in La Promenade een echt feest aan de gang was. Harrie en Cindy kunnen tijdens hun huwelijksreis naar Florida terugzien op een zeer geslaagd bruiloftsfeest.
Zie ook de column Visser van Jan Visser uit de Soester Courant van 29 april 2009. Bijgaande foto's zijn gemaakt door Petra van Rootselaar.

Foto's

Nieuwsoverzicht

Onze sponsors

De kleine Melm
Lex Verkley
Eemsnoer
Stam Renault
Vaarderhoogt
BMU Groep
Eemland Diervoeders
Gemeente Soest
Rabobank
Recycling Westra
Vakgarage van der Pouw Kraan
Catering Centraal
Jeugd Cultuurfonds
Rotary
Reto internetburo
De kleine Melm
Lex Verkley
Eemsnoer
Stam Renault
Vaarderhoogt
BMU Groep
Eemland Diervoeders
Gemeente Soest
Rabobank
Recycling Westra
Vakgarage van der Pouw Kraan
Catering Centraal
Jeugd Cultuurfonds
Rotary
Reto internetburo

Lid worden?

Wil jij ook in een leuk gezelschap muziek (leren) maken? Wordt dan lid van PVO!

Aanmelden als lid

Bezoekadres

Muziekvereniging PVO
Rembrandtlaan 9
3761 AG Soest
035 - 602 22 68

Postadres

Muziekvereniging PVO
Postbus 68
3760 AB Soest

PVO Soest

Wat sport is voor het lichaam, is muziek maken voor de geest.

Naast concerten, deelname aan de Gildefeesten en de kerstoptredens in Soest-Zuid heeft PVO veel aandacht voor de jeugd van Soest.

Lees meer over PVO Soest