Windhond
Avondvierdaagse
Eemconcert 1
Archief

Bekijk ons archief

Met nieuwsbrieven vanaf 1988!

Archief

Menu

Sinterklaas op huisbezoek 2009

zondag 29 november 2009

Sint had dit jaar een druk PVO jaar, maar liefst 10 huisbezoeken waren er voor de Sint en zijn gevolg ingepland. Omdat Sint bij onze muziekvereniging is uitgenodigd, gaat er natuurlijk ook "muziek" mee, Adri Verlaan op de trompet, Piet Rademaker op de bariton, Fred van der Molen op de bas en ondergetekende op de cornet. De Sint kon (zoals altijd) gebruik maken van bus van Leo Verlaan om door ongeveer heel Soest en ook nog Hoogland om de families met PVO kinderen te bezoeken. Zo kwamen we het eerst bij de familie Reulen, om daarna naar Hoogland te rijden voor Mineke Noot, waar echt het hele huis vol met kinderen zat. Toen gingen we op pad naar de familie Smeets waar Ilse en Klaas met hun kinderen bij Opa en Oma op bezoek waren. Toen gauw even een hapje eten in ons PVO gebouw om vervolgens een flitsbezoek af te leggen bij de familie Smits aan de dr. Rupertlaan.

Vervolgd door een bezoek aan een huis vol Bakkers, van der Puttens, en Reulens/Metternichs aan diezelfde dr. Rupertlaan. Daarna gingen we op pad naar de boerderij van de familie Hartman aan de Birkstraat, waar Sint te horen kreeg hoever Marianne op haar blokfluit gevorderd was. Datzelfde gebeurde bij de familie Bakker aan de Hommel, waar Bettie een korte vertoning van haar blokfluitkunsten gaf. Vervolgens ging het hele gevolg naar familie Hornsveld om daarna neer te strijken bij Leo Verlaan die jarig was. Daarna had Sint nog een speciaal verzoek binnen gekregen om de 50-jarige Anton Belt te feliciteren en toe te spreken in "Koninklijk Thuis". Het tiende en laatste bezoek was aan Peter en Joke Smeets die traditiegetrouw al hun gehaktballetjes in satésaus met een lekker drankje klaar hadden staan, zodat de oude Sint even al zijn indrukken van de huisbezoeken op zich kon laten inwerken.  Zie hieronder de foto's. 
 

Foto's

Nieuwsoverzicht

Onze sponsors

Jeugd Cultuurfonds
Vakgarage van der Pouw Kraan
Reto internetburo
Eemland Diervoeders
Rotary
Eemsnoer
De kleine Melm
Vaarderhoogt
Rabobank
BMU Groep
Catering Centraal
Peters-stoffering
Recycling Westra
Gemeente Soest
Stam Renault
Lex Verkley
Rabobank [kopie]
Jager Bokdam De Visser
Jeugd Cultuurfonds
Vakgarage van der Pouw Kraan
Reto internetburo
Eemland Diervoeders
Rotary
Eemsnoer
De kleine Melm
Vaarderhoogt
Rabobank
BMU Groep
Catering Centraal
Peters-stoffering
Recycling Westra
Gemeente Soest
Stam Renault
Lex Verkley
Rabobank [kopie]
Jager Bokdam De Visser

Lid worden?

Wil jij ook in een leuk gezelschap muziek (leren) maken? Wordt dan lid van PVO!

Aanmelden als lid

Bezoekadres

Muziekvereniging PVO
Rembrandtlaan 9
3761 AG Soest
035 - 602 22 68

Postadres

Muziekvereniging PVO
Postbus 68
3760 AB Soest

PVO Soest

Wat sport is voor het lichaam, is muziek maken voor de geest.

Naast concerten, deelname aan de Gildefeesten en de kerstoptredens in Soest-Zuid heeft PVO veel aandacht voor de jeugd van Soest.

Lees meer over PVO Soest