Menu

Toertocht MC Easy Blow Mei 2008

zondag 11 mei 2008

MC Easy Blow rijdt ieder jaar 3x: Een voorjaarsrit van 1 dag, een weekend van 3 dagen rond de zomertijd en een najaarsrit van 1 dag.

Dit keer deden we de voorjaarsrit. De weergoden hadden een dag beloofd met zon en af en toe een drupje regen in het zuiden. Rond 9:15 vertrok de Motor Club met 11 motoren en 18 personen vanaf het PVO gebouw, met voorop natuurlijk onze Fred, van wie we onderhand weten dat hij de mooiste routes samenstelt. 
Deze keer ging het via Loosdrecht, binnendoor, via de smalste weggetjes, richting Bodegraven, waar we koffie dronken in een nogal rare gelegenheid waar de ober te weinig kopjes voor cappuccino had en de wafels niet echt vers meer waren. Door de wind was het toch wel fris op de motor, maar gelukkig scheen de zon en bleef het toch wel droog. Vervolgens ging het via de Reeuwijkse Plassen langs weggetjes met links en rechts water naar de Alblasserwaard, daarna naar Woudrichem, waar we een heerlijke lunch gebruikten in restaurant "Schering en Inslag". Daarna door naar Asperen, waar we in fort Asperen een lekkere grote kop koffie konden nuttigen. Met gelukkig maar een paar drupjes regen gingen we langzaam aan weer terug richting Hoevelaken waar we met z´n allen de dag afsloten in buffet restaurant Tirol.

Fred, weer bedankt voor de mooie route van deze dag!    

Bijgaande foto's zijn gemaakt door Hanneke Hoogendoorn (veel) en Leo Schambach (een paar)

Foto's

Nieuwsoverzicht

Onze sponsors

Rabobank
Reto internetburo
Jeugd Cultuurfonds
Vaarderhoogt
Catering Centraal
Sträter Makelaardij
Gemeente Soest
Lex Verkley
Rabobank
Reto internetburo
Jeugd Cultuurfonds
Vaarderhoogt
Catering Centraal
Sträter Makelaardij
Gemeente Soest
Lex Verkley

Lid worden?

Wil jij ook in een leuk gezelschap muziek (leren) maken? Wordt dan lid van PVO!

Aanmelden als lid

Bezoekadres

Muziekvereniging PVO
Rembrandtlaan 9
3761 AG Soest
035 - 602 22 68

Postadres

Muziekvereniging PVO
Postbus 68
3760 AB Soest

PVO Soest

Wat sport is voor het lichaam, is muziek maken voor de geest.

Naast concerten, deelname aan de Gildefeesten en de kerstoptredens in Soest-Zuid heeft PVO veel aandacht voor de jeugd van Soest.

Lees meer over PVO Soest