Menu

MC Easy Blow bestaat 10 jaar

dinsdag 27 april 2010

Op 23 september 2000 ontstond de Motor Club Easy Blow. Onderstaand stukje komt uit PVO Nieuws nummer 58 van Oktober 2000: Leo Schambach had de motor van zijn buurman geritseld en verscheen op een Honda Nighthawk 
650-4 met Mineke Noot als duopassagier. Cees van Dijk op zijn eigen trouwe Honda Shadow V 1100, Adri Verlaan had een B.M.W. R1200 gehuurd, Willem Overeem kwam met Coby op zijn eigen B.M.W. K1100 RS, Fred van der Molen had voor deze gelegenheid maar even gauw een Yamaha Dragstar 650 gekocht en verscheen, zoals gebruikelijk wat later, met Cindy van Lit achterop bij het PVO gebouw. Jan de Jong op zijn trouwe tweetakter Suzuki 500 GT en Leo Verlaan verscheen met Marijke achterop op een B.M.W. K 1100 RS.

Nu, 10 jaar later, na ongeveer 30 van zulke ritten (3x per jaar) is de club alleen maar gegroeid. Naast bovengenoemde personen rijden ook mee: Werner en Esther Bakker, Erica Hamming achterop bij Cees, Hettie Verlaan achterop bij Adri, Riekje van Tricht en Piet Rademaker, Irma Reulen en Willem van de Born.
De tocht van deze keer ging naar de Duitse Eifel, het plaatsje Bleialf, met dito camping. Mooie sta-caravans voor 4 personen en dus een ideale uitvalsbasis voor mooie ritten in de omgeving. FredFred had vorig jaar tijdens zijn vakantie in dit gebied al de nodige verkenningen gedaan en alvast wat mooie routes opgeslagen op zijn harde schijf. Ook het bezoek aan Saarburg met de leuke rodelbaan hebben we hieraan te danken. Fred: weer heel erg bedankt voor je mooie routes, we hebben zonder uitzondering allemaal erg genoten. Ik denk dat de foto's voor zich spreken.    Zie vooral ook de video's op YouTube

 

Foto's

Nieuwsoverzicht

Onze sponsors

Rabobank
Vaarderhoogt
Sträter Makelaardij
Lex Verkley
Reto internetburo
Gemeente Soest
Jeugd Cultuurfonds
Catering Centraal
Rabobank
Vaarderhoogt
Sträter Makelaardij
Lex Verkley
Reto internetburo
Gemeente Soest
Jeugd Cultuurfonds
Catering Centraal

Lid worden?

Wil jij ook in een leuk gezelschap muziek (leren) maken? Wordt dan lid van PVO!

Aanmelden als lid

Bezoekadres

Muziekvereniging PVO
Rembrandtlaan 9
3761 AG Soest
035 - 602 22 68

Postadres

Muziekvereniging PVO
Postbus 68
3760 AB Soest

PVO Soest

Wat sport is voor het lichaam, is muziek maken voor de geest.

Naast concerten, deelname aan de Gildefeesten en de kerstoptredens in Soest-Zuid heeft PVO veel aandacht voor de jeugd van Soest.

Lees meer over PVO Soest