Menu

A Christmas Carol in Soest Zuid 2017

zaterdag 09 december 2017

Voor 9 december heeft Winkelcentrum Soest Zuid weer een gezellige kerstmarkt  georganiseerd.  De traditie om in Dickens' kledij op te treden is nu uitgebreid met figuranten die zich bij Sonja Wolf hadden aangemeld. Zij heeft dit leuke idee uitgewerkt. 

Het Studieorkest moest al vroeg aantreden. Het was toen gelukkig nog droog, dus nog aardig wat publiek aanwezig. Afwisselend ook, door de bijdrage van de “Soester Diamonds”, en veel nieuw repertoire. Een leuk optreden!

Helaas werd het 's middags een echte Christmas Carol met kou, regen en sneeuw, waardoor er steeds minder publiek bleef kijken en luisteren bij de diverse optredens. Heel jammer.

De blaaskapel van PVO kon in ieder geval warm en droog verblijven in de personeelsruimte van de Jumbo, net als de andere groepen. Er werd twee keer drie kwartier opgetreden  met  mooie kerstliedjes en de weinigen die zich buiten waagden waren aangenaam getroffen door de warme koperklanken. Ook was er weer een optreden van onze Adri met de Jachthoorngroep, mooi en door een handjevol aanwezigen ook gewaardeerd.  Een koude dag. Iedereen ging  snel naar huis!

 

Foto's

Nieuwsoverzicht

Onze sponsors

Rabobank
Lex Verkley
Sträter Makelaardij
Reto internetburo
Vaarderhoogt
Jeugd Cultuurfonds
Gemeente Soest
Catering Centraal
Rabobank
Lex Verkley
Sträter Makelaardij
Reto internetburo
Vaarderhoogt
Jeugd Cultuurfonds
Gemeente Soest
Catering Centraal

Lid worden?

Wil jij ook in een leuk gezelschap muziek (leren) maken? Wordt dan lid van PVO!

Aanmelden als lid

Bezoekadres

Muziekvereniging PVO
Rembrandtlaan 9
3761 AG Soest
035 - 602 22 68

Postadres

Muziekvereniging PVO
Postbus 68
3760 AB Soest

PVO Soest

Wat sport is voor het lichaam, is muziek maken voor de geest.

Naast concerten, deelname aan de Gildefeesten en de kerstoptredens in Soest-Zuid heeft PVO veel aandacht voor de jeugd van Soest.

Lees meer over PVO Soest