Menu

Warme Winteravond 2010 groot succes!

vrijdag 10 december 2010

De warme winter avond 10 december was weer een geslaagde avond met de lantaarntjes optocht en de optredens op de twee podia, in het winkelcentrum en in de winkels van de blokfluitgroep, het studieorkest, de slagwerkgroep, Big Band Blow, de Eemlander blaaskapel, R9, Ameezing, Joyful, Chorus Line, De Rietpluim, Fietshistorie Soest en de Jazzdansgroep van de springbokken. Iedereen zag er weer prachtig uit in de meest uiteenlopende Dickens creaties. Verder zag het winkelcentrum er erg gezellig uit met alle kraampjes, stalletjes, ijsbaan en koek en zopie tenten. 
Op de volgende pagina (Klik op Lees meer .....) wat foto's van de blokfluitgroep (met dank aan Erwin van Doorn en Manda de Wilde), het studieorkest en de Eemlander Blaaskapel  (met dank aan Werner Bakker en Petra van Rootselaar). En de foto's van Hettie Verlaan van het geheel. 

PS. Leuk detail bij de foto's van Petra is het "bijschrift" Polder peen met Adri de Kruijf en Cees van Dijk op de achtergrond! Ook Marcel Gieskens staat er leuk op met "bijschrift": Snijbonen.

 

Foto's

Nieuwsoverzicht

Onze sponsors

Reto internetburo
Rabobank
Lex Verkley
Vaarderhoogt
Sträter Makelaardij
Gemeente Soest
Catering Centraal
Jeugd Cultuurfonds
Reto internetburo
Rabobank
Lex Verkley
Vaarderhoogt
Sträter Makelaardij
Gemeente Soest
Catering Centraal
Jeugd Cultuurfonds

Lid worden?

Wil jij ook in een leuk gezelschap muziek (leren) maken? Wordt dan lid van PVO!

Aanmelden als lid

Bezoekadres

Muziekvereniging PVO
Rembrandtlaan 9
3761 AG Soest
035 - 602 22 68

Postadres

Muziekvereniging PVO
Postbus 68
3760 AB Soest

PVO Soest

Wat sport is voor het lichaam, is muziek maken voor de geest.

Naast concerten, deelname aan de Gildefeesten en de kerstoptredens in Soest-Zuid heeft PVO veel aandacht voor de jeugd van Soest.

Lees meer over PVO Soest