Menu

DVD Don't mess with the BigBand is klaar!

woensdag 09 februari 2011

Op woensdagavond 9 februari 2011 werd in de presentatiehal van bouwbedrijf van de Grift op zeer officiële wijze de DVD gepresenteerd van de Big Band Night III van 20 november 2010. Harrie Herfst en Peter Keereweer hadden hun speciale "spons oren" opgezet om de aanwezigen te verwelkomen. Daarna was het woord aan Ivonne Wierink van VideoClub Realtime. Zij vertelde hoe het eigenlijk onwerkbare BBB project met maar een team van 10 mensen tot een produktie van 2 DVD's heeft geleid. Daarna werd de oprichter van de Big Band: Joop Oversteegen in het zonnetje gezet en kreeg hij de eerste DVD overhandigd. Voor in het PVO gebouw werd een aandenken onthuld: een grote fotolijst met daarin de dvd's en de aankondigingsposter van de BigBand Night. Hierna was het tijd om de registratie van de avond te gaan bekijken. Voor de nieuwsgierigen onder ons, kijk hieronder voor een paar voorproefjes. 
Wilt u een DVD bestellen, dan verzoeken wij u vriendelijk een mail te sturen naar bigbandblow@pvosoest.nl met daarin uw naam, adres, postcode, plaats en het aantal DVD’s dat u wilt bestellen. De DVD’s zijn exclusief via Big Band Blow verkrijgbaar, en kosten €15,- per stuk.  Met dank aan Ad van de Grift, voor het beschikbaar stellen van zijn mooie presentatie hal.

 

Nieuwsoverzicht

Onze sponsors

Reto internetburo
Lex Verkley
Gemeente Soest
Vaarderhoogt
Sträter Makelaardij
Catering Centraal
Rabobank
Jeugd Cultuurfonds
Reto internetburo
Lex Verkley
Gemeente Soest
Vaarderhoogt
Sträter Makelaardij
Catering Centraal
Rabobank
Jeugd Cultuurfonds

Lid worden?

Wil jij ook in een leuk gezelschap muziek (leren) maken? Wordt dan lid van PVO!

Aanmelden als lid

Bezoekadres

Muziekvereniging PVO
Rembrandtlaan 9
3761 AG Soest
035 - 602 22 68

Postadres

Muziekvereniging PVO
Postbus 68
3760 AB Soest

PVO Soest

Wat sport is voor het lichaam, is muziek maken voor de geest.

Naast concerten, deelname aan de Gildefeesten en de kerstoptredens in Soest-Zuid heeft PVO veel aandacht voor de jeugd van Soest.

Lees meer over PVO Soest