Menu

Crea/Spelletjesmiddag jeugd PVO Soest

zaterdag 12 maart 2011

Zaterdag 12 maart 2011 hebben we voor onze jeugd een crea/spelletjes middag georganiseerd. Er waren 17 jongeren van de partij in de leeftijd van 7 tot 16 jaar. De twee oudste Melanie Reulen en Rozemarijn van der Molen hebben ons geholpen om alles gezellig te laten verlopen. Heel hartelijk dank voor jullie hulp meiden. Om 14.00 uur zaten we met z´n allen rond de tafel. Voor iedereen was er een etui en een tasje. Deze hebben we versierd met leuke plaatjes door middel van kleurplaten en carbonpapier. Iedereen heeft goed z´n best gedaan en er zijn dan ook prachtige tasjes en etuis ontworpen.

Om er een gevarieerde middag van de maken konden de kinderen ook spelen met een voetbaltafel, sjoelbak en een  dartbord. Ook  konden ze blik gooien deze vlogen dan ook om onze oren.   Enne… af en toe zaten er een paar beentjes in de knoop .. …  hoe dit kan! … nu je kon ook elastieken. Dat je met weinig materiaal je goed kunt vermaken lieten de jongens zien. Zij hebben vliegtuigjes gevouwen. Een papiertje, plakband en een stukje karton en je hebt een vliegtuigje. De jongens hebben er heerlijk buiten mee gespeeld. Gedurende de middag hebben we gezamenlijk limonade gedronken en lekker gesnoept. Rozemarijn heeft ook nog bij verschillende kinderen een mooie tatoeage gezet.

Om 16.30 uur kwamen de ouders de kinderen weer ophalen. De kinderen namen hun kunstwerkjes mee en ze kregen ook nog een leuk presentje. Wij vonden het een zeer gezellige en geslaagde middag. 

Lizet Klumpers en Irma Reulen

Foto's

Nieuwsoverzicht

Onze sponsors

Vaarderhoogt
Lex Verkley
Gemeente Soest
Jeugd Cultuurfonds
Reto internetburo
Catering Centraal
Sträter Makelaardij
Rabobank
Vaarderhoogt
Lex Verkley
Gemeente Soest
Jeugd Cultuurfonds
Reto internetburo
Catering Centraal
Sträter Makelaardij
Rabobank

Lid worden?

Wil jij ook in een leuk gezelschap muziek (leren) maken? Wordt dan lid van PVO!

Aanmelden als lid

Bezoekadres

Muziekvereniging PVO
Rembrandtlaan 9
3761 AG Soest
035 - 602 22 68

Postadres

Muziekvereniging PVO
Postbus 68
3760 AB Soest

PVO Soest

Wat sport is voor het lichaam, is muziek maken voor de geest.

Naast concerten, deelname aan de Gildefeesten en de kerstoptredens in Soest-Zuid heeft PVO veel aandacht voor de jeugd van Soest.

Lees meer over PVO Soest