Menu

PVO op oude ambachtenmarkt 2011

donderdag 02 juni 2011

Onze muziekvereniging heeft zich op 2 juni 2011 op de Oude Ambachten markt in Soest gepresenteerd aan het veeltallige publiek. Om 10:00 uur gaf de Slagwerk groep in veelkleurige shirts een presentatie van hun kunnen. Leuk was dat er een paar jonge leerlingen voor het eerst meespeelden. Het klonk erg goed!  Daarna was het de beurt aan het Leerlingenorkest, samen met de blokfluitgroep gaven de jongens en meisjes een mooi concert. Het was te merken dat wanneer jonge kinderen aan het musiceren slaan, het publiek er direct op afkomt. Het was dan ook gezellig druk rond de partytent van PVO. 
Om 11:00 uur kwam nog een PVO afdeling aan bod: De Eemlander Blaaskapel. In een straf tempo werd het publiek de muziek uit Duitsland/Oostenrijk voorgeschoteld. Menigeen in het publiek stond op de maat van de muziek mee te deinen. In de stand van PVO lagen diverse instrumenten om te proberen, er stond een bas klaar voor de wedstrijd Basblazen: wie het langst kan spelen op één ademteug, kan een cadeaubon van €10,-- winnen. Ook waren er  PVO-ers aanwezig om uitleg te geven over wat PVO allemaal doet en hoe je lid kunt worden.

Foto's

Nieuwsoverzicht

Onze sponsors

Lex Verkley
Gemeente Soest
Vaarderhoogt
Rabobank
Jeugd Cultuurfonds
Reto internetburo
Catering Centraal
Sträter Makelaardij
Lex Verkley
Gemeente Soest
Vaarderhoogt
Rabobank
Jeugd Cultuurfonds
Reto internetburo
Catering Centraal
Sträter Makelaardij

Lid worden?

Wil jij ook in een leuk gezelschap muziek (leren) maken? Wordt dan lid van PVO!

Aanmelden als lid

Bezoekadres

Muziekvereniging PVO
Rembrandtlaan 9
3761 AG Soest
035 - 602 22 68

Postadres

Muziekvereniging PVO
Postbus 68
3760 AB Soest

PVO Soest

Wat sport is voor het lichaam, is muziek maken voor de geest.

Naast concerten, deelname aan de Gildefeesten en de kerstoptredens in Soest-Zuid heeft PVO veel aandacht voor de jeugd van Soest.

Lees meer over PVO Soest