Windhond
Avondvierdaagse
Eemconcert 1
Archief

Bekijk ons archief

Met nieuwsbrieven vanaf 1988!

Archief

Menu

WBAWWW speelt bij opening hoeve Ravenstein

zondag 03 juli 2011

Vanaf 17 februari 2011 is de Charlottehoeve aan de Biltseweg 39 in Soest gesloten voor het publiek. Bep en Toon van den Breemer hebben zich vele jaren ingezet voor een betere leefomgeving en het in stand houden van de natuurlijke kringloop. Na jaren van trouwe klandizie en grote belangstelling, gaan zij nu genieten van meer rust op hun hoeve. De familie Tupker heeft in de nabije omgeving een nieuwe boerderij winkel geopend waar een ieder 
terecht kan voor de dagelijkse boodschappen. Toon en Bep van den Breemer hebben het stokje dan ook graag overgegeven aan de familie Tupker. De familie Tupker, samen met al hun dieren, zijn verhuisd naar hoeve Ravenstein in Baarn. Hoeve Ravenstein is een onderdeel van het landgoed Groeneveld in Baarn. Er is een nieuwe  veestalling gebouwd, welke dier- en publieksvriendelijk is. De voormalige 'deel' van de hoeve is ingericht als boerderijwinkel. Het assortiment van deze winkel bestaat o.a. uit: groenten, fruit, zuivel, brood, vlees etc. Uiteraard is er nog veel meer te beleven op de hoeve Ravenstein. Zo is er in de nieuwe veestalling een sky-box aanwezig, zodat u kunt zien hoe de koeien zich op hoeve Ravenstein vermaken. Ook zijn er voor de kinderen vele leuke en leerzame activiteiten en kunt u genieten van een lekkere kop koffie op ons terras.De hoeve Ravenstein is aan het publiek gepresenteerd op 2 en 3 juli 2011. Wij, van de WBAWWW, hadden nog wat goed te maken met Jan Tupker, en zo kwam het dat wij na ons optreden in Hilverum bij de Componisten langs kwamen in Baarn bij de vlakbij kasteel Groeneveld gelegen hoeve Ravenstein. Het rook er vreselijk lekker naar gebakken vlees, gelukkig werd dat vlees ook op  mooie schalen aan het publiek gepresenteerd. En, zoals altijd, daar waar onze WBAWWW optreedt, onstaat altijd een feestje. Dat is allemaal goed te zien op de video's  die ik gemaakt heb. De muziek kwalteit in het écht is beter dan op deze video. Het doel van deze video is niet om het muzikale kunnen van de WBAWWW te tonen, maar een sfeerplaatje te geven van het optreden.

Foto's

Nieuwsoverzicht

Onze sponsors

Recycling Westra
Vakgarage van der Pouw Kraan
De kleine Melm
Reto internetburo
Vaarderhoogt
Stam Renault
Rabobank
Jeugd Cultuurfonds
Eemsnoer
Peters-stoffering
Gemeente Soest
Jager Bokdam De Visser
Catering Centraal
BMU Groep
Eemland Diervoeders
Rabobank [kopie]
Lex Verkley
Rotary
Recycling Westra
Vakgarage van der Pouw Kraan
De kleine Melm
Reto internetburo
Vaarderhoogt
Stam Renault
Rabobank
Jeugd Cultuurfonds
Eemsnoer
Peters-stoffering
Gemeente Soest
Jager Bokdam De Visser
Catering Centraal
BMU Groep
Eemland Diervoeders
Rabobank [kopie]
Lex Verkley
Rotary

Lid worden?

Wil jij ook in een leuk gezelschap muziek (leren) maken? Wordt dan lid van PVO!

Aanmelden als lid

Bezoekadres

Muziekvereniging PVO
Rembrandtlaan 9
3761 AG Soest
035 - 602 22 68

Postadres

Muziekvereniging PVO
Postbus 68
3760 AB Soest

PVO Soest

Wat sport is voor het lichaam, is muziek maken voor de geest.

Naast concerten, deelname aan de Gildefeesten en de kerstoptredens in Soest-Zuid heeft PVO veel aandacht voor de jeugd van Soest.

Lees meer over PVO Soest