Menu

Oproep slagwerkgroep PVO

maandag 15 juni 2009

Zoals iedereen weet, is de slagwerkgroep van PVO een jong en enthousiast gezelschap met heel wat in hun mars. Er wordt regelmatig opgetreden samen met het orkest, maar ook zonder het orkest zijn de slagwerkers prima in staat om swingende optredens te geven.  Maar ook op solistenconcoursen en zelfs op topconcoursen zijn  velen van hen al in de prijzen gevallen. Op de lessenaar staat muziek met veel afwisseling, van solistenstukken tot Afrikaans, van Safri Duo tot "muziek zonder instrumenten” en natuurlijk niet te vergeten de straatmuziek. Voor elke gelegenheid is de slagwerkgroep in staat om een afwisselende, strakke en goede uitvoering te geven.

Om de bestaande groep uit te breiden is de slagwerkgroep op zoek naar nieuwe, enthousiaste leden. Ervaring is niet nodig, je zult privé-les krijgen en in een later stadium ook gezamenlijk met de anderen repeteren. Naast een uitbreiding van de groep is de slagwerkgroep ook opzoek naar een toevoeging aan de groep; een grote trom speler voor zowel op straat als voor concerten/optredens. 

Ben je enthousiast geworden? Kom dan eens een keer kijken tijdens de repetitie op dinsdagavond, van 19.30 uur tot 21.30 uur. 

Ook is de slagwerkgroep van PVO vanaf nu te boeken voor optredens! Heeft u iets te vieren, organiseert u een school- of bedrijfsfeest of een ander evenement, de slagwerkgroep brengt gegarandeerd leven in de brouwerij!

Een muzikale groet van de slagwerkgroep van PVO!

Foto's

Nieuwsoverzicht

Onze sponsors

Vaarderhoogt
Sträter Makelaardij
Jeugd Cultuurfonds
Lex Verkley
Catering Centraal
Gemeente Soest
Reto internetburo
Rabobank
Vaarderhoogt
Sträter Makelaardij
Jeugd Cultuurfonds
Lex Verkley
Catering Centraal
Gemeente Soest
Reto internetburo
Rabobank

Lid worden?

Wil jij ook in een leuk gezelschap muziek (leren) maken? Wordt dan lid van PVO!

Aanmelden als lid

Bezoekadres

Muziekvereniging PVO
Rembrandtlaan 9
3761 AG Soest
035 - 602 22 68

Postadres

Muziekvereniging PVO
Postbus 68
3760 AB Soest

PVO Soest

Wat sport is voor het lichaam, is muziek maken voor de geest.

Naast concerten, deelname aan de Gildefeesten en de kerstoptredens in Soest-Zuid heeft PVO veel aandacht voor de jeugd van Soest.

Lees meer over PVO Soest