Menu

Nieuwjaarsconcert 2010

vrijdag 22 januari 2010

Op vrijdagavond 22 januari 2010 gaf ons harmonieorkest gezamenlijk met het Soester Mannenkoor Apollo een Nieuwjaarsconcert in de H. Familiekerk aan de St. Willibrordusstraat in Soest. Het publiek heeft genoten van de diverse werken uitgevoerd in "Russische Sferen", afwisselend uitgevoerd door de harmonie, het mannenkoor en diverse ensembles van PVO samen met het mannenkoor. Zoals gewoonlijk bij deze concerten had Marijke Verlaan weer haar best gedaan om wat achtergrond informatie over de uitgevoerde werken op te zoeken om deze op haar bekende welluidende manier aan het publiek te presenteren.  
In het verleden werden in de Petrus en Pauluskerk onze Nieuwjaarsconcerten gehouden, dit was dan ook de eerste keer dat onze muziekvereniging in deze samenstelling de H. Familiekerk mocht gebruiken voor een concert als dit. 
De ambiance van deze kerk, met zijn geweldige akoestiek, goede verlichting en een mooi podium hebben ervoor gezorgd dat wij een erg mooi concert hebben kunnen geven. PVO zal zeker vaker de H. Familie kerk gaan gebruiken voor concerten als deze! Bijgaande foto's zijn van Ad Sanders en Leo Schambach. 

Foto's

Nieuwsoverzicht

Onze sponsors

Rabobank
Sträter Makelaardij
Vaarderhoogt
Lex Verkley
Reto internetburo
Jeugd Cultuurfonds
Gemeente Soest
Catering Centraal
Rabobank
Sträter Makelaardij
Vaarderhoogt
Lex Verkley
Reto internetburo
Jeugd Cultuurfonds
Gemeente Soest
Catering Centraal

Lid worden?

Wil jij ook in een leuk gezelschap muziek (leren) maken? Wordt dan lid van PVO!

Aanmelden als lid

Bezoekadres

Muziekvereniging PVO
Rembrandtlaan 9
3761 AG Soest
035 - 602 22 68

Postadres

Muziekvereniging PVO
Postbus 68
3760 AB Soest

PVO Soest

Wat sport is voor het lichaam, is muziek maken voor de geest.

Naast concerten, deelname aan de Gildefeesten en de kerstoptredens in Soest-Zuid heeft PVO veel aandacht voor de jeugd van Soest.

Lees meer over PVO Soest