Menu

Abraham Verlaan

dinsdag 26 juni 2012

In het najaar van 2010 werd aan mij (LeoS) gevraagd of  ik "even" iets op internet kon zoeken om de inwijding tot 50 jarige voor Adri Verlaan op een ludieke manier kon laten plaatsvinden. Adri als dirigent van de EBK, meester klusser van PVO en vaak, heel vaak bezig vóór PVO, zou op een special treatment moeten kunnen rekenen. Nou, die special treatment kwam er. Alle EBK-ers hadden spreuken voor Adri verzonnen. Deze spreuken werden op tegeltjes geplakt. Toen Adri thuis werd opgehaald door zijn broer LeoV, Riekje, Piet en Daphne op de platte kar, moest hij natuurlijk zijn instrument meenemen. Op de route door Soest werden op diverse punten de EBK-ers die klaarstonden opgepikt. Iedere EBK-er had een tegeltje en bloem bij zich. Uiteindelijk kwam de platte kar aan bij het PVO-gebouw en werd Adri geridderd tot de club van 50. Dat gebeurt, zie de foto hiernaast, altijd op een zeer bijzondere wijze. Ten overstaan van alle gasten die zich buiten rondom de platte kar opgesteld hadden werd de ceremonie voltrokken.  Daarna in het PVO-gebouw lag er een geprepareerde houten plaat (met roestvrijstalen rand) klaar,  waar alle tegeltjes met tegellijm op geplakt moesten worden. Toen was het natuurlijk tijd voor het feest. Yvonne Diender, van Happa's & Tappa's, had de lekkerste hapjes klaargemaakt. Voor de muziek had Ruben Smeets goed uitgepakt met licht en geluid voor R9. Het zag er goed uit en het klonk prima! Later op de avond kwamen de benen van de aanwezige dames/heren goed los, en werd er  lustig op losgedanst! .  
Adri kan terugkijken op een zeer geslaagd verjaardagsfeest.  Hieronder (klik op Lees meer ...) de foto's en een tweetal video's. (Foto's van Niek Verlaan bijgevoegd). Klik hier voor de foto's van Niek Verlaan.

 

Foto's

Nieuwsoverzicht

Onze sponsors

Lex Verkley
Rabobank
Catering Centraal
Sträter Makelaardij
Reto internetburo
Vaarderhoogt
Gemeente Soest
Jeugd Cultuurfonds
Lex Verkley
Rabobank
Catering Centraal
Sträter Makelaardij
Reto internetburo
Vaarderhoogt
Gemeente Soest
Jeugd Cultuurfonds

Lid worden?

Wil jij ook in een leuk gezelschap muziek (leren) maken? Wordt dan lid van PVO!

Aanmelden als lid

Bezoekadres

Muziekvereniging PVO
Rembrandtlaan 9
3761 AG Soest
035 - 602 22 68

Postadres

Muziekvereniging PVO
Postbus 68
3760 AB Soest

PVO Soest

Wat sport is voor het lichaam, is muziek maken voor de geest.

Naast concerten, deelname aan de Gildefeesten en de kerstoptredens in Soest-Zuid heeft PVO veel aandacht voor de jeugd van Soest.

Lees meer over PVO Soest