Menu

Voorspeelmiddag 2012

zaterdag 23 juni 2012

Op 23 juni 2012 was er voor de leerlingen van onze muziekvereniging een voorspeelmiddag georganiseerd. De dag begon met een heerlijke lunch om 13:00 uur, met als toetje een heerlijk ijsje van IJssalon Beemer, overgebleven van de rommelmarkt van vorige week. Iets over twee uur nam het studieorkest plaats op het podium, waarna dirigent Peter Rieken het studieorkest wat stukken uit het inmiddels uitgebreide repertoire liet spelen. Ook werden onze blokfluiters niet vergeten en samen met het studieorkest werd: "Alles blij maakt de mei" gespeeld. Het studieorkest besloot met:  "Bei mir bist du Schön", een stuk wat in twee tempi gespeeld werd. Om te wennen eerst in een langzaam tempo, daarna in een heel wat sneller tempo. Het orkest kon het allemaal prima aan!  
Daarna was het de beurt aan de leerlingen zelf, alleen of in groepjes werd het publiek getrakteerd op één of een paar  stukjes muziek.  De middag was zó voorbij. Ik heb van ieder optreden een aantal foto's gemaakt. 
Hierpnder zijn de foto's te vinden van Werner Bakker en mijzelf en wat filmpjes, die ik op YouTube gezet heb.  Leo Schambach

 

 

Foto's

Nieuwsoverzicht

Onze sponsors

Vaarderhoogt
Jeugd Cultuurfonds
Rabobank
Sträter Makelaardij
Reto internetburo
Lex Verkley
Gemeente Soest
Catering Centraal
Vaarderhoogt
Jeugd Cultuurfonds
Rabobank
Sträter Makelaardij
Reto internetburo
Lex Verkley
Gemeente Soest
Catering Centraal

Lid worden?

Wil jij ook in een leuk gezelschap muziek (leren) maken? Wordt dan lid van PVO!

Aanmelden als lid

Bezoekadres

Muziekvereniging PVO
Rembrandtlaan 9
3761 AG Soest
035 - 602 22 68

Postadres

Muziekvereniging PVO
Postbus 68
3760 AB Soest

PVO Soest

Wat sport is voor het lichaam, is muziek maken voor de geest.

Naast concerten, deelname aan de Gildefeesten en de kerstoptredens in Soest-Zuid heeft PVO veel aandacht voor de jeugd van Soest.

Lees meer over PVO Soest