Menu

Concert PVO met Cor Bakker

zaterdag 08 december 2012

Zaterdagavond 8 september 2012 gaf onze muziekvereniging acte de presence in het Cabrio openlucht theater voor het concert samen met Cor Bakker. Wat 2 jaar eerder voorafging door het voorzichtig uitgooien van een visje of Cor interesse had in het samenspelen met een blokfluit-, slagwerkgroep, harmonie, blaaskapel en big band uitte zich in een heel mooi concert in een helaas matig gevuld openlucht theater. Het publiek werd heel gevarieerd vermaakt door optredens van de allerkleinsten en voornoemde afdelingen binnen onze vereniging. De dames op de foto hiernaast (foto door Jasper Steffens) nemen het applaus van het publiek in ontvangst na hun intro in het stuk "Andante Grazioso", wat in het eerste couplet mede begeleid werd door de blokfluitgroep en in het tweede couplet door alle muzikanten die speciaal voor deze gelegenheid hun blokfluit uit het stof hadden gehaald. Iedere groep kreeg de 
gelegenheid zichzelf te presenteren, om daarnaast ook enkele stukken met Cor Bakker uit te voeren. Het concert werd beëindigd met het stuk "Root Beer Rag" met slagwerkgroep, studie- en harmonieorkest én natuurlijk Cor Bakker. Het concert werd mede mogelijk gemaakt door inzet van het personeel van Cabrio en de mensen van Purple Haze die het licht en geluid perfect hebben verzorgd.  

Zie ook de foto's van: Charlotte van der Molen, Jasper Steffens en Jon van Schoonhoven. Zie ook youtube voor wat filmpjes.

Foto's

Nieuwsoverzicht

Onze sponsors

Rabobank
Gemeente Soest
Reto internetburo
Jeugd Cultuurfonds
Sträter Makelaardij
Catering Centraal
Vaarderhoogt
Lex Verkley
Rabobank
Gemeente Soest
Reto internetburo
Jeugd Cultuurfonds
Sträter Makelaardij
Catering Centraal
Vaarderhoogt
Lex Verkley

Lid worden?

Wil jij ook in een leuk gezelschap muziek (leren) maken? Wordt dan lid van PVO!

Aanmelden als lid

Bezoekadres

Muziekvereniging PVO
Rembrandtlaan 9
3761 AG Soest
035 - 602 22 68

Postadres

Muziekvereniging PVO
Postbus 68
3760 AB Soest

PVO Soest

Wat sport is voor het lichaam, is muziek maken voor de geest.

Naast concerten, deelname aan de Gildefeesten en de kerstoptredens in Soest-Zuid heeft PVO veel aandacht voor de jeugd van Soest.

Lees meer over PVO Soest