Menu

MCEB Motorweekend België 2013

dinsdag 23 april 2013

Van 18 april tot 21 april 2013 is onze motor club weer op pad geweest. Bestemming was de Kompas camping in Nieuwpoort, België. 's middags om 12:30 uur vertrokken we met 8 motoren, de 9e motor, met Leo Verlaan en Marijke zou 's avonds op eigen gelegenheid komen. In de auto mét aanhanger zaten Hettie, Irma en Karin.  De aanhanger is nodig voor het geval er een motor uitvalt, dan kan er direct mee naar NL gereden worden.
Een lesje uit het verleden toen de motor van Adri uitviel en hij apart naar NL moest om de aanhanger op te halen. Erica, Cindy en Cees hadden weer de nodige inkopen gedaan, waardoor de auto stampvol zat met levensmiddelen, wijn, fris en bier. De eerste dag reed Leo Verlaan voorop om ons langs de bronnen van de IJzer te voeren. Een hele mooie rit, jammer genoeg met wat regen en veel wind. De tweede dag nam Fred het roer over, waarbij we langs de Belgische en Franse kust afzakten naar Calais en als uiterste punt Boulogne sur Mer.  (Op foto hiernaast ontbreken helaas Jan de Jong en Willem van den Born).

 

Foto's

Nieuwsoverzicht

Onze sponsors

Vaarderhoogt
Catering Centraal
Gemeente Soest
Rabobank
Lex Verkley
Jeugd Cultuurfonds
Reto internetburo
Sträter Makelaardij
Vaarderhoogt
Catering Centraal
Gemeente Soest
Rabobank
Lex Verkley
Jeugd Cultuurfonds
Reto internetburo
Sträter Makelaardij

Lid worden?

Wil jij ook in een leuk gezelschap muziek (leren) maken? Wordt dan lid van PVO!

Aanmelden als lid

Bezoekadres

Muziekvereniging PVO
Rembrandtlaan 9
3761 AG Soest
035 - 602 22 68

Postadres

Muziekvereniging PVO
Postbus 68
3760 AB Soest

PVO Soest

Wat sport is voor het lichaam, is muziek maken voor de geest.

Naast concerten, deelname aan de Gildefeesten en de kerstoptredens in Soest-Zuid heeft PVO veel aandacht voor de jeugd van Soest.

Lees meer over PVO Soest