Menu

Joop Oversteegen 80 jaar

woensdag 24 april 2013

Wat doe je als muziekvereniging als een van je leden 80 jaar wordt. Dan kan natuurlijk niet zomaar voorbijgaan. Een heuse Aubade om de jarige te feliciteren was het resultaat! 

En dat werd door de jarige zeer gewaardeerd. Joop is momenteel het oudst spelende lid van muziekvereniging PVO. Daarnaast geeft hij ook nog steeds klarinet- en saxofoon les aan een aantal leerlingen. En Joop heeft binnen PVO zijn sporen al ruimschoots verdiend. De Eemlander Blaaskapel en de Big Band Blow werden door Joop, als onderdeel van PVO, opgericht. Onderdelen die nu niet meer weg te denken zijn.

In mei 1945 werd Joop lid van PVO. Dat betekent een lidmaatschap dat nu al 68 jaar lang voortduurt. Een geweldige prestatie die door de vereniging bijzonder wordt gewaardeerd. Om die reden is Joop al eerder geëerd met een Koninklijke onderscheiding.

De aubade, verzorgd door Harmonie orkest en Slagwerkgroep van PVO, was dan ook zeer op zijn plaats. Met goed weer stonden orkest en slagwerkgroep om 20:00 uur voor de deur aan het Hazepad en natuurlijk liep de hele buurt uit bij het horen van muziek en het spelen van het “Lang zal hij leven”. Namens de gehele vereniging werd Joop ( voor velen ook wel ‘ome Joop’) door de voorzitter gefeliciteerd en in de bloemetjes gezet.

Hopelijk kan de vereniging nog lang van Joop genieten en Joop van PVO!

Foto's

Nieuwsoverzicht

Onze sponsors

Gemeente Soest
Sträter Makelaardij
Lex Verkley
Vaarderhoogt
Jeugd Cultuurfonds
Reto internetburo
Catering Centraal
Rabobank
Gemeente Soest
Sträter Makelaardij
Lex Verkley
Vaarderhoogt
Jeugd Cultuurfonds
Reto internetburo
Catering Centraal
Rabobank

Lid worden?

Wil jij ook in een leuk gezelschap muziek (leren) maken? Wordt dan lid van PVO!

Aanmelden als lid

Bezoekadres

Muziekvereniging PVO
Rembrandtlaan 9
3761 AG Soest
035 - 602 22 68

Postadres

Muziekvereniging PVO
Postbus 68
3760 AB Soest

PVO Soest

Wat sport is voor het lichaam, is muziek maken voor de geest.

Naast concerten, deelname aan de Gildefeesten en de kerstoptredens in Soest-Zuid heeft PVO veel aandacht voor de jeugd van Soest.

Lees meer over PVO Soest