Menu

BBB doet Bridgehead Bussum

vrijdag 10 mei 2013

Bussum Bridgehead 2013. Wij, als BBB, waren uitgenodigd om het  evenement muzikaal te ondersteunen. Het complete programma van Bussum Bridgehead kunt u vinden op hun site

Vanuit 6 gemeenten rondom Bussum werden de Veteranen opgehaald in militair historische voertuigen en naar Crailo gebracht. Na de officiële opening met een zeer welluidende toespraak van de Inspecteur Generaal der krijgsmacht werd het Highland Cathedral gespeeld door de BBB en de Seaforth Highlanders of Holland. Daar, in de tent, werden de veelal oudere heren (en ook een paar dames)  vermaakt door Paul Harper en de BBB. Natascha zat ergens vast in het  verkeer, dus we moesten het met alleen Paul doen. Hieronder staat een klein filmpje, zodat u een indruk kunt krijgen van het sfeertje in de tent. Op het terrein waren diverse voertuigen opgesteld en werden situaties nagespeeld uit vervlogen tijden. Alles zag er zeer waarheidsgetrouw uit!  Om een uur of vijf werd de blauwe hap in buffet vorm uitgeserveerd en vormde zich een lange bonte rij voor het buffet. Leuk was dat de Inspecteur Generaal der Krijgsmacht, de heer van Ede, gewoon rondliep en met iedereen een ongedwongen praatje maakte.

 

Foto's

Nieuwsoverzicht

Onze sponsors

Jeugd Cultuurfonds
Reto internetburo
Rabobank
Gemeente Soest
Vaarderhoogt
Lex Verkley
Catering Centraal
Sträter Makelaardij
Jeugd Cultuurfonds
Reto internetburo
Rabobank
Gemeente Soest
Vaarderhoogt
Lex Verkley
Catering Centraal
Sträter Makelaardij

Lid worden?

Wil jij ook in een leuk gezelschap muziek (leren) maken? Wordt dan lid van PVO!

Aanmelden als lid

Bezoekadres

Muziekvereniging PVO
Rembrandtlaan 9
3761 AG Soest
035 - 602 22 68

Postadres

Muziekvereniging PVO
Postbus 68
3760 AB Soest

PVO Soest

Wat sport is voor het lichaam, is muziek maken voor de geest.

Naast concerten, deelname aan de Gildefeesten en de kerstoptredens in Soest-Zuid heeft PVO veel aandacht voor de jeugd van Soest.

Lees meer over PVO Soest