Menu

PVO's got Talent: Groot succes

zaterdag 11 oktober 2014

Al een tijd lang trokken groepjes muzikanten zich na afloop van een repetitie terug in één van de studieruimtes bij PVO, om samen te oefenen voor het "PVO's got talent" event, wat op zaterdag 11 oktober 2014 in ons eigen PVO gebouw gehouden werd. PVO's got talent is een "eigen" PVO productie om het kunnen van muzikanten "alleen" (Lizet Klumpers op haar dwarsfluit), tot grote groepen (7 trombones), te tonen aan de eigen leden. Alles op een leuke manier aan elkaar gepraat door Jean Heijl. Ook hele families traden op, zoals op de foto hiernaast, de familie Bakker. Het was weer een groot succes, mede dankzij de opkomst van vele vrienden, familie en kennissen van de leden, maar ook door de kwaliteit van de optredens van de muzikanten. De zaal was weer prachtig aangekleed, met een goed uitgelicht podium en geluidsversterking waar nodig. Het diner was ook perfect geregeld: Op de tafels waren "home made" gerechten van de leden neergezet, waarbij iedereen zijn/haar best gedaan had er wat moois en lekkers van te maken. Zulke PVO dagen mogen er vaker wezen ! 

Het hele evenement is gefilmd door Hans van 't Veer en Rob Beerten heeft daar een hele mooie montage van gemaakt. Dit staat allemaal op de volgende pagina, evenals de foto's van Hettie, LeoV en LeoS.

Foto's

Nieuwsoverzicht

Onze sponsors

Jeugd Cultuurfonds
Vaarderhoogt
Sträter Makelaardij
Reto internetburo
Rabobank
Lex Verkley
Gemeente Soest
Catering Centraal
Jeugd Cultuurfonds
Vaarderhoogt
Sträter Makelaardij
Reto internetburo
Rabobank
Lex Verkley
Gemeente Soest
Catering Centraal

Lid worden?

Wil jij ook in een leuk gezelschap muziek (leren) maken? Wordt dan lid van PVO!

Aanmelden als lid

Bezoekadres

Muziekvereniging PVO
Rembrandtlaan 9
3761 AG Soest
035 - 602 22 68

Postadres

Muziekvereniging PVO
Postbus 68
3760 AB Soest

PVO Soest

Wat sport is voor het lichaam, is muziek maken voor de geest.

Naast concerten, deelname aan de Gildefeesten en de kerstoptredens in Soest-Zuid heeft PVO veel aandacht voor de jeugd van Soest.

Lees meer over PVO Soest