Menu

EBK speelt bij Gilde

zondag 08 februari 2015

Op 8 februari trad onze Eemlander Blaaskapel op bij het Groot Gaesbeeker Gilde in hun onderkomen achter het museum Oud Soest. Gezellig gekeuvel in de zaal van de leden van het Gilde en hun aanhang. Of er echt vol aandacht naar de Eemlander Blaaskapel geluisterd werd zullen we nooit weten, het was gewoon een gezellig samenkomen met een muzikaal behangetje.

Adri Verlaan had het concert zó georganiseerd dat de "zwaardere" stukken eerst werden gespeeld, en ná de pauze de lichtere stukken. Naar nu blijkt niet zonder reden: PVO organiseert een Directors Challenge, waarbij dirigeren centraal staat. Deze middag kregen de aanwezigen een voorproefje. De stemming zat er al goed in, toen Adri Verlaan, onze dirigent, aangesproken werd om een dame, ene Ria, naar voren te halen om een stukje te dirigeren, als opwarmertje voor de Directors Challenge. Ria deed het uitstekend! Het orkest hield haar goed in de gaten en het dirigeren ging haar heel goed af! Dat kunt u zien op het filmpje. Ook een selectie van de foto's van René van Hal.

Foto's

Nieuwsoverzicht

Onze sponsors

Gemeente Soest
Catering Centraal
Jeugd Cultuurfonds
Sträter Makelaardij
Rabobank
Reto internetburo
Vaarderhoogt
Lex Verkley
Gemeente Soest
Catering Centraal
Jeugd Cultuurfonds
Sträter Makelaardij
Rabobank
Reto internetburo
Vaarderhoogt
Lex Verkley

Lid worden?

Wil jij ook in een leuk gezelschap muziek (leren) maken? Wordt dan lid van PVO!

Aanmelden als lid

Bezoekadres

Muziekvereniging PVO
Rembrandtlaan 9
3761 AG Soest
035 - 602 22 68

Postadres

Muziekvereniging PVO
Postbus 68
3760 AB Soest

PVO Soest

Wat sport is voor het lichaam, is muziek maken voor de geest.

Naast concerten, deelname aan de Gildefeesten en de kerstoptredens in Soest-Zuid heeft PVO veel aandacht voor de jeugd van Soest.

Lees meer over PVO Soest