Windhond
Avondvierdaagse
Eemconcert 1
Archief

Bekijk ons archief

Met nieuwsbrieven vanaf 1988!

Archief

Menu

Big Band Night in Town V4

zaterdag 13 juni 2015

Wát een spetterend weekend was dit voor onze 20 jarige Big Band Blow! Wat begin vorig jaar begonnen was met het samenstellen van de setlists, het aanschrijven van de sponsoren, het opzetten van de jubileumgids, het zoeken van geschikte zangers en zangeressen en nog veel ander "geregel" achter de schermen, mondde dit weekend uit in een tweedaags muziek festijn in de aula het "Griftland College", een perfecte locatie! Normaal gesproken is de aula niet beschikbaar voor dit soort evenementen, maar doordat één van de Big Band leden ook les geeft aan het Griftland, was er gauw een mooie combinatie bedacht: De Big Band speelde op de jaarlijkse feestavond voor het personeel van het Griftland op vrijdag 12 juni,  zodat wij op 13 juni ónze BB Night konden houden.  Een speciale opmerking over onze setlists: Het overgrote deel van de sets is speciaal voor ons gearrangeerd door Elwin van der Molen en Harrie Herfst met toepasselijke namen zoals: "Welcome to the Nightclub", "And slowly but surely..." en natuurlijk: "Let's Dance".

Rustige Big Band nummers, afgewisseld met zang, dat typeerde de eerste twee sets. Vooral het mooie "Lean on me", gezongen door Renske Wallet en begeleid door Harrie Herfst op de piano en een mooie solo van Michael van 't Veer op de sopraansax maakte indruk op het publiek. Dat nummer was ook direct de "link" met het Roparun team van het Griftland, de renners van dat team hadden een paar weken eerder €45.000,00 bij elkaar gelopen. Renske had "Lean om me"tijdens de Roparun gezongen in een shopping mall in Parijs en ook op de feestavond van het Griftland op vrijdagavond. De Roparun zet zich in voor het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen met kanker onder het motto: ‘Leven toevoegen aan de dagen waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’. Dit aansprekende motto bracht de organisatie van onze BB Night ertoe om een deel van de inkomsten van de BB Night aan dit goede doel te doneren. Uiteindelijk eindigde de avond met spetterende Disco muziek uit vervlogen tijden: de dansvloer stond vol met swingende gasten ! (zie ook de video's) Tegen twaalven was het programma helemaal doorgelopen, waarna Peter Keereweer namens de Big Band alle sponsoren en alle personen die meegewerkt hadden aan de totstandkoming van deze avond bedankte voor hun bijdrage.  Big Band Blow kan terugkijken op een zeer geslaagd evenement. Laat de vijfde Big Band's Night in town maar komen!

 

Foto's

Nieuwsoverzicht

Onze sponsors

Recycling Westra
Jeugd Cultuurfonds
Rotary
Lex Verkley
Gemeente Soest
Rabobank
Eemland Diervoeders
Jager Bokdam De Visser
Reto internetburo
Vaarderhoogt
De kleine Melm
Stam Renault
Vakgarage van der Pouw Kraan
BMU Groep
Rabobank [kopie]
Eemsnoer
Peters-stoffering
Catering Centraal
Recycling Westra
Jeugd Cultuurfonds
Rotary
Lex Verkley
Gemeente Soest
Rabobank
Eemland Diervoeders
Jager Bokdam De Visser
Reto internetburo
Vaarderhoogt
De kleine Melm
Stam Renault
Vakgarage van der Pouw Kraan
BMU Groep
Rabobank [kopie]
Eemsnoer
Peters-stoffering
Catering Centraal

Lid worden?

Wil jij ook in een leuk gezelschap muziek (leren) maken? Wordt dan lid van PVO!

Aanmelden als lid

Bezoekadres

Muziekvereniging PVO
Rembrandtlaan 9
3761 AG Soest
035 - 602 22 68

Postadres

Muziekvereniging PVO
Postbus 68
3760 AB Soest

PVO Soest

Wat sport is voor het lichaam, is muziek maken voor de geest.

Naast concerten, deelname aan de Gildefeesten en de kerstoptredens in Soest-Zuid heeft PVO veel aandacht voor de jeugd van Soest.

Lees meer over PVO Soest