Menu

Riekje van Tricht 50 jaar bij PVO

maandag 28 september 2015

Op 28 september 2015 kreeg Riekje van Tricht een serenade door de harmonie/slagwerkgroep van PVO.  Riekje was enorm verrast door de Serenade. Zelfs toen we het "lang zal ze leven"  speelden wist ze niet waar het voor was (we waren volgens haar te laat, of veel te vroeg voor haar  verjaardag). Ze was wel verbaasd dat ook haar moeder, kinderen en kleinkind er waren dus er moest wel wat te vieren zijn. Nadat we een aantal marsen op de straat hebben gespeeld werden we gevraagd nog even wat in de tuin te spelen.  Het was hilarisch om rondom de vijver gepropt nog even een deuntje te spelen met Riekje op het bruggetje balanserend ervoor.

Muziek is Riekje met de paplepel ingegoten, haar vader is voorzitter geweest van muziekvereniging PVO en haar moeder heeft veel werk verzet voor de puppyrettes en majorettes en is nog steeds betrokken. Riekje speelt al jaren (sinds haar 8e) op de hoorn en speelt momenteel in het harmonie orkest, de Eemlander Blaaskapel, Dweilkapel de WBAWWWB (Wij bloazen als waar wij willen band) en haar motto is altijd: Je bent lid van een vereniging dus dan ben je ook altijd bij alle repetities en optredens.  Riekje is zeer betrokken bij allerlei activiteiten voor en door de vereniging: (lees verder op de volgende pagina)

Altijd bereid te helpen of het nou bij schoonmaak, rommelmarkt, voorbereiden nieuwjaarsbijeenkomst of PVO’s Got Talent is. Op dit moment is ze erg druk met het uitzoeken van de nieuwe kleding als coördinator van de kledingcommissie. Verder doet ze ook nog wel eens mee met andere verenigingen als er een beroep op PVO-leden wordt gedaan.

 

Foto's

Nieuwsoverzicht

Onze sponsors

Vaarderhoogt
Lex Verkley
Gemeente Soest
Catering Centraal
Sträter Makelaardij
Rabobank
Reto internetburo
Jeugd Cultuurfonds
Vaarderhoogt
Lex Verkley
Gemeente Soest
Catering Centraal
Sträter Makelaardij
Rabobank
Reto internetburo
Jeugd Cultuurfonds

Lid worden?

Wil jij ook in een leuk gezelschap muziek (leren) maken? Wordt dan lid van PVO!

Aanmelden als lid

Bezoekadres

Muziekvereniging PVO
Rembrandtlaan 9
3761 AG Soest
035 - 602 22 68

Postadres

Muziekvereniging PVO
Postbus 68
3760 AB Soest

PVO Soest

Wat sport is voor het lichaam, is muziek maken voor de geest.

Naast concerten, deelname aan de Gildefeesten en de kerstoptredens in Soest-Zuid heeft PVO veel aandacht voor de jeugd van Soest.

Lees meer over PVO Soest