Menu

Open repetitie Big Band Blow

zaterdag 17 februari 2024

Onze bassist Joris Heus gaat de BBB verlaten omdat hij binnenkort gaat verhuizen naar Noordwijk. Nu dachten wij van de Big Band: Laten we er dan meteen maar een feestje/afscheidsconcert van maken. Omdat het in ons eigen gebouw georganiseerd was hebben we er niet veel ruchtbaarheid aan gegeven maar toch zat de zaal gezellig vol. 
Ruben Smeets had zich uitgesloofd om het geluid goed voor elkaar te krijgen en dat was goed te horen! Het klonk formidabel in de zaal. Ook leuk was het repertoire, omdat het een repetitie betrof had Elwin van der Molen een leuk Ska nummer geschreven voor de Big Band die op de avond zelf werd uitgedeeld aan de muzikanten. Leuk om te horen dat na twee keer wat passages doorgespeeld te hebben dat nummer stond als een huis! Natuurlijk ontbrak het ook niet aan zang: Renate, Harrie, Michael en ook Koen van der Molen gaven extra cachet aan deze leuke muzikale avond. Het optreden werd afgesloten met een dankwoord plus wat cadeautjes voor Joris die al sinds 2004 meespeelt met de Big Band. Daarna werd de avond voorgezet in de bar wat nog doorging tot in de kleine uurtjes.


 

Foto's

Nieuwsoverzicht

Onze sponsors

Sträter Makelaardij
Rabobank
Reto internetburo
Jeugd Cultuurfonds
Lex Verkley
Gemeente Soest
Vaarderhoogt
Catering Centraal
Sträter Makelaardij
Rabobank
Reto internetburo
Jeugd Cultuurfonds
Lex Verkley
Gemeente Soest
Vaarderhoogt
Catering Centraal

Lid worden?

Wil jij ook in een leuk gezelschap muziek (leren) maken? Wordt dan lid van PVO!

Aanmelden als lid

Bezoekadres

Muziekvereniging PVO
Rembrandtlaan 9
3761 AG Soest
035 - 602 22 68

Postadres

Muziekvereniging PVO
Postbus 68
3760 AB Soest

PVO Soest

Wat sport is voor het lichaam, is muziek maken voor de geest.

Naast concerten, deelname aan de Gildefeesten en de kerstoptredens in Soest-Zuid heeft PVO veel aandacht voor de jeugd van Soest.

Lees meer over PVO Soest