Menu

Donateursconcert 2016

vrijdag 08 april 2016

Vrijdagavond 8 april 2016, onze muziekvereniging geeft voor de tweede keer een concert speciaal voor onze donateurs. Ook familie, vrienden en iedereen die PVO een warm hart toedragen zijn welkom. Van bijna alle PVO afdelingen zijn er diverse stukken te horen. Begonnen wordt met het studieorkest, jongens en meisjes vaak nét begonnen met musiceren, leren in het studieorkest hoe je met elkaar samen kunt spelen. Wat opvalt is dat er zéér goed op de dirigent gelet wordt! Daar kan het "grote" orkest, wat zich daarna presenteert nog wat van leren ! Na het PVOCaal koor, bestaand uit muzikanten van PVO, die naast het bespelen van hun instrument ook lol hebben in zingen, én zangers en zangeressen 'van buitenaf', maar inmiddels óók allemaal leden van PVO, neemt de slagwerkgroep met hun goed gereperteerde ritmes het stokje letterlijk over. 

De avond wordt afgesloten door de Eemlander Blaaskapel welke inmiddels méér dan alleen maar Egerländer repertoire op de lessenaar heeft staan. De hele zaal zingt en stampt mee op oa The Wild Rover en meer bekende meezingers.  

Aan de bar is het na afloop nog heel goed toeven en wordt de avond door menigeen nog uitgebreid doorgenomen. Volgend jaar wéér ! 

Hieronder een video en wat foto's van Hettie Verlaan. 

Foto's

Nieuwsoverzicht

Onze sponsors

Lex Verkley
Reto internetburo
Catering Centraal
Sträter Makelaardij
Gemeente Soest
Vaarderhoogt
Jeugd Cultuurfonds
Rabobank
Lex Verkley
Reto internetburo
Catering Centraal
Sträter Makelaardij
Gemeente Soest
Vaarderhoogt
Jeugd Cultuurfonds
Rabobank

Lid worden?

Wil jij ook in een leuk gezelschap muziek (leren) maken? Wordt dan lid van PVO!

Aanmelden als lid

Bezoekadres

Muziekvereniging PVO
Rembrandtlaan 9
3761 AG Soest
035 - 602 22 68

Postadres

Muziekvereniging PVO
Postbus 68
3760 AB Soest

PVO Soest

Wat sport is voor het lichaam, is muziek maken voor de geest.

Naast concerten, deelname aan de Gildefeesten en de kerstoptredens in Soest-Zuid heeft PVO veel aandacht voor de jeugd van Soest.

Lees meer over PVO Soest