Menu

PVO bij Podiade Soest

zaterdag 16 september 2023

De Van Weedestraat en Steenhoffstraat waren op zaterdag 16 september omgetoverd tot een bruisende podiumroute tijdens de allereerste Podiade Soest. Na de officiële opening door wethouder Aukje Treep ging de Big Band los en verzorgde een swingende muzikale start! Aukje werd uitgenodigd om het eerste nummer, Jump, Jive an' Wail mee te zingen in het achtergrondkoortje met Gwen Visser en nog een vrijwilliger uit het publiek. Het was heerlijk om te spelen in de buitenlucht met een heerlijk zonnetje en enthousiast publiek. Onder andere Sir Duke, Caravan, Malaguena en Mas que nada kwamen voorbij. If I ain't got you (van Alicia Keys) werd prachtig gezongen door Renate, onze altsaxofoniste met een geweldige stem. We sloten het optreden af met Woodchoppers Ball.

Voor de leden die ook in de Harmonie spelen was het volgende optreden in de voortuin van Notaris Jager Bokdam De Visser Netwerk Notarissen. Er stonden een aantal gezellige meezingers op het repertoire. Samen met PVOcaal en een aantal leden van het Nieuwe Talent Orkest, die de eerste 2 liedjes (Crazy Little Thing Called Love en Ding A Dong) mee konden spelen, werd ook dit een heerlijk optreden, maar het was wel erg warm in de zon. Tussen onze stukken door werd er een workshop P-Bone verzorgd door de initiators van het Nieuw Talent Orkest, Guus en Annewiep. Enkele mensen uit het publiek konden proberen om op een Plastic trombone een paar noten te leren en zo het stuk Fire Ball meespelen met het hele orkest. Een enthousiaste Guus kreeg het hele publiek ook nog in beweging, dus het werd een gezellige boel. Met een laatste toegift Halleluja sloten we deze mooie muzikale middag af.

Foto's

Nieuwsoverzicht

Onze sponsors

Reto internetburo
Gemeente Soest
Catering Centraal
Jeugd Cultuurfonds
Lex Verkley
Vaarderhoogt
Sträter Makelaardij
Rabobank
Reto internetburo
Gemeente Soest
Catering Centraal
Jeugd Cultuurfonds
Lex Verkley
Vaarderhoogt
Sträter Makelaardij
Rabobank

Lid worden?

Wil jij ook in een leuk gezelschap muziek (leren) maken? Wordt dan lid van PVO!

Aanmelden als lid

Bezoekadres

Muziekvereniging PVO
Rembrandtlaan 9
3761 AG Soest
035 - 602 22 68

Postadres

Muziekvereniging PVO
Postbus 68
3760 AB Soest

PVO Soest

Wat sport is voor het lichaam, is muziek maken voor de geest.

Naast concerten, deelname aan de Gildefeesten en de kerstoptredens in Soest-Zuid heeft PVO veel aandacht voor de jeugd van Soest.

Lees meer over PVO Soest