Menu

Instrumentencircuit 2023

maandag 15 mei 2023

Op maandag 15 mei zijn we gestart met het instrumentencircuit voor de groepen 5 en 6 van een aantal basisscholen in Soest. Hierna volgen nog 3 dagen op 16, 22 en 23 mei. Het instrumentencircuit is onderdeel van het Orkestproject, georganiseerd door Kunst Centraal, dat op een aantal basisscholen draait. In dit project leren de kinderen van alles over muziekinstrumenten, noten, de dirigent, ritme enzovoort enzovoort. Tijdens het instrumentencircuit bij PVO kunnen de kinderen in groepjes kennismaken met verschillende blaasinstrumenten en de instrumenten ook uitproberen: trombone, bariton, hoorn, trompet, saxofoon, klarinet en dwarsfluit. Het was een vrolijke boel!

Als afsluiting heeft een aantal muzikanten van Muziekvereniging PVO samen met de kinderen het liedje Allemaal Blaasmuziek laten horen.

Op 7 juni is de afsluiting van het Orkestproject met de voorstelling van Robinson Crusoe waarbij de muzikanten van PVO muziek spelen passend bij  het verhaal.

Foto's

Nieuwsoverzicht

Onze sponsors

Rabobank
Vaarderhoogt
Sträter Makelaardij
Catering Centraal
Lex Verkley
Reto internetburo
Gemeente Soest
Jeugd Cultuurfonds
Rabobank
Vaarderhoogt
Sträter Makelaardij
Catering Centraal
Lex Verkley
Reto internetburo
Gemeente Soest
Jeugd Cultuurfonds

Lid worden?

Wil jij ook in een leuk gezelschap muziek (leren) maken? Wordt dan lid van PVO!

Aanmelden als lid

Bezoekadres

Muziekvereniging PVO
Rembrandtlaan 9
3761 AG Soest
035 - 602 22 68

Postadres

Muziekvereniging PVO
Postbus 68
3760 AB Soest

PVO Soest

Wat sport is voor het lichaam, is muziek maken voor de geest.

Naast concerten, deelname aan de Gildefeesten en de kerstoptredens in Soest-Zuid heeft PVO veel aandacht voor de jeugd van Soest.

Lees meer over PVO Soest