Menu

Proeflessen Muziekproject

maandag 11 juli 2022

De afgelopen weken hebben in het teken gestaan van heel veel proeflessen voor een aantal basisschoolkinderen n.a.v. het instrumentencircuit/orkestproject Robinson Crusoe! Bijna iedere dag van de week waren er wel proeflessen op trompet, klarinet, hoorn, saxofoon, trompet, trombone en drums in het PVO-gebouw. Soms bleek het toch een privéles te zijn geworden, maar soms waren er ook wel vier of vijf enthousiaste kinderen tegelijk aan het blazen. Afgelopen maandag was er een gezellige afsluiting met een soort openbare proefles waarbij familieleden konden ervaren hoe zo’n proefles ging en wat de kinderen hebben geleerd tijdens de proeflessen. Iedereen had er veel plezier in en de kinderen kregen steeds een welverdiend applaus. Uiteraard was er ook koffie/thee/limonade en een lekkere plak cake, maar dan wel na het blazen 😊 Met een groepsfoto, een oorkonde en een echt muzikantenpotlood is er afscheid genomen van de kinderen en hun familie.

Dankzij Leo V, Jurre, Fred, Thijmen, Marcel, Suus, Sander, Riekje en Mineke hebben zo’n 25 kinderen proeflessen kunnen volgen. Dat hebben zij erg goed gedaan!! Het lijkt erop dat alle inspanningen de moeite waard zijn geweest, want een aantal kinderen gaat zeer waarschijnlijk door op hoorn, trombone, trompet en saxofoon.
 

Foto's

Nieuwsoverzicht

Onze sponsors

Jeugd Cultuurfonds
Vaarderhoogt
Sträter Makelaardij
Catering Centraal
Lex Verkley
Reto internetburo
Gemeente Soest
Rabobank
Jeugd Cultuurfonds
Vaarderhoogt
Sträter Makelaardij
Catering Centraal
Lex Verkley
Reto internetburo
Gemeente Soest
Rabobank

Lid worden?

Wil jij ook in een leuk gezelschap muziek (leren) maken? Wordt dan lid van PVO!

Aanmelden als lid

Bezoekadres

Muziekvereniging PVO
Rembrandtlaan 9
3761 AG Soest
035 - 602 22 68

Postadres

Muziekvereniging PVO
Postbus 68
3760 AB Soest

PVO Soest

Wat sport is voor het lichaam, is muziek maken voor de geest.

Naast concerten, deelname aan de Gildefeesten en de kerstoptredens in Soest-Zuid heeft PVO veel aandacht voor de jeugd van Soest.

Lees meer over PVO Soest