Windhond
Avondvierdaagse
Eemconcert 1
Archief

Bekijk ons archief

Met nieuwsbrieven vanaf 1988!

Archief

Menu

PVO online in Zoom

donderdag 28 mei 2020

Omdat iedereen tegenwoordig aan huis gebonden is en er totaal geen gezamenlijke muzikale activiteiten uitgevoerd mogen worden, 
zijn we aangewezen op de techniek om ons toch bij elkaar te brengen. Omdat ook het Koningshuis gebruik maakt van Zoom zal het wel loslopen met de vermeende beveiligingslekken in deze applicatie. Op donderdag 30 april om 19:00 uur had Leo een test-sessie opgezet om te kijken of iedereen die mee wilde doen kon inloggen en zichtbaar/hoorbaar was voor de anderen. Nelleke was zo aan het stoeien met haar camera, dat Ans even overwipte om haar op gang te helpen. Om 20:00 uur was het zover, langzaam maar zeker werd er door in totaal 27 personen aangelogd. Lastig als iedereen door elkaar aan het praten is, maar de host heeft een knopje tot zijn beschikking om iedereen in de "mute" stand te zetten. Zo kon Marcel zijn verhaal doen. Daarna kon iedereen even vertellen hoe de maanden zonder PVO doorgebracht waren. Het was een erg leuke sessie. Wanneer de lockdown nog langer aanhoudt, gaan we het zeker nog eens doen. Donderdag 7 mei was de Big Band Blow aan de beurt. We hebben even leuk en gezellig met elkaar kunnen kletsen én de laatste updates van Marcel Reulen doorgekregen. Maandag 11 mei was de Eemlander Blaaskapel aan de beurt en de dag erna de Slagwerkgroep. Ook in deze sessies heeft Marcel Reulen updates gegeven over de situatie van onze vereniging in deze crisis. Als laatste was PVOCaal aan de beurt op donderdag 28 mei. Een klein verslagje van Yvon Braaksma: 

Donderdag 28 mei was het dan de beurt aan PVOcaal voor een ZOOM meeting. Last but not least; we waren blij met deze mogelijkheid om elkaar weer even te spreken en te zien. Iedereen is in meer of mindere mate getroffen door het corona virus. Fijn om dat te kunnen delen met elkaar. Na een korte klap sessie was iedereen er van overtuigd dat samen zingen via ZOOM niet te doen is. De vertraging van een halve seconde maakt het onmogelijk. Heel jammer want we missen het allemaal erg. Maar Peter belooft ons te bestoken met nieuwe muziek om te repeteren! Dus we houden hoop dat onze stemmen binnenkort weer live ergens samen kunnen komen. 

Groetjes van de PVOcaaltjes!

Foto's

Nieuwsoverzicht

Onze sponsors

Recycling Westra
Gemeente Soest
Jeugd Cultuurfonds
Jager Bokdam De Visser
De kleine Melm
Eemsnoer
Vakgarage van der Pouw Kraan
Catering Centraal
Rotary
Lex Verkley
BMU Groep
Vaarderhoogt
Reto internetburo
Peters-stoffering
Rabobank [kopie]
Rabobank
Stam Renault
Eemland Diervoeders
Recycling Westra
Gemeente Soest
Jeugd Cultuurfonds
Jager Bokdam De Visser
De kleine Melm
Eemsnoer
Vakgarage van der Pouw Kraan
Catering Centraal
Rotary
Lex Verkley
BMU Groep
Vaarderhoogt
Reto internetburo
Peters-stoffering
Rabobank [kopie]
Rabobank
Stam Renault
Eemland Diervoeders

Lid worden?

Wil jij ook in een leuk gezelschap muziek (leren) maken? Wordt dan lid van PVO!

Aanmelden als lid

Bezoekadres

Muziekvereniging PVO
Rembrandtlaan 9
3761 AG Soest
035 - 602 22 68

Postadres

Muziekvereniging PVO
Postbus 68
3760 AB Soest

PVO Soest

Wat sport is voor het lichaam, is muziek maken voor de geest.

Naast concerten, deelname aan de Gildefeesten en de kerstoptredens in Soest-Zuid heeft PVO veel aandacht voor de jeugd van Soest.

Lees meer over PVO Soest