Menu

Ontmoetingscentrum SWOS De Klarinet 2018

zaterdag 13 januari 2018

Op zaterdag 13 januari  treedt onze muziekvereniging op in het ontmoetingscentrum de Klarinet. Naast de Harmonie laten ook het Studieorkest en het vorig jaar opgerichte kinderkoor "De Soester Diamonds" van zich horen.

Om 14 uur is iedereen aanwezig en is ook de zaal redelijk gevuld met vooral oudere mensen. De harmonie opent met de Mars der Belgische parachutisten, daarna Yellow Mountains en Amparito Roca. Daarna speelt het Studie-orkest, Bye Bye Blackbird, Kom Iwanowitsj, Beyond The Sea, The Bare Necessities en Don't Fence Me In. De Harmonie sluit voor de pauze af met een medley van The Beatles in Concert. In de pauze zijn er weer gezellige ontmoetingen met koffie, thee en koekjes. Na de pauze volgt ABBA Cadabra. Dirigent Peter Rieken presenteert de stukken die Harmonie en Studieorkest spelen op een leuke manier en het publiek zingt af en toe mee. De Diamonds onder leiding van Marijke Verlaan zingen 3 liedjes (Happy New Year, Diamonds en de Cupsong) met elektronische begeleiding, en dat deden ze heel goed in een vrij kleine bezetting De middag wordt afgesloten met een medley van Hollandse hits en The Pink Panther. Iedereen kan terugkijken op een geslaagde middag!

Foto's

Nieuwsoverzicht

Onze sponsors

Catering Centraal
Jeugd Cultuurfonds
Vaarderhoogt
Rabobank
Sträter Makelaardij
Lex Verkley
Gemeente Soest
Reto internetburo
Catering Centraal
Jeugd Cultuurfonds
Vaarderhoogt
Rabobank
Sträter Makelaardij
Lex Verkley
Gemeente Soest
Reto internetburo

Lid worden?

Wil jij ook in een leuk gezelschap muziek (leren) maken? Wordt dan lid van PVO!

Aanmelden als lid

Bezoekadres

Muziekvereniging PVO
Rembrandtlaan 9
3761 AG Soest
035 - 602 22 68

Postadres

Muziekvereniging PVO
Postbus 68
3760 AB Soest

PVO Soest

Wat sport is voor het lichaam, is muziek maken voor de geest.

Naast concerten, deelname aan de Gildefeesten en de kerstoptredens in Soest-Zuid heeft PVO veel aandacht voor de jeugd van Soest.

Lees meer over PVO Soest