Windhond
Avondvierdaagse
Eemconcert 1
Archief

Bekijk ons archief

Met nieuwsbrieven vanaf 1988!

Archief

Menu

Geslaagd nieuwjaarsconcert 2017

zaterdag 21 januari 2017

Het jaarlijks terugkerend Nieuwjaarsconcert wordt gehouden in Hilton Royal Park in Soestduinen.  De avond wordt geopend door verschillende sprekers, zoals Jean Heijl, presentator, onze voorzitter Marcel Reulen en ook de wethouder, de heer Van der Torre, laat zich lovend uit over onze vereniging. Er is ook groot nieuws, alle leden hebben een nieuwe outfit gekregen, en vanavond wordt deze kleding voor het eerst “geshowd” aan publiek, en eigenlijk ook aan elkaar. Zwarte broek, zwart jasje en een lichtblauw overhemd. De leden van de big band hebben een zwart, en van de blaaskapel een groen hemd , en het dweilorkest wijkt af met jeans, rode polo en donkerblauwe bodywarmer. Op de foto hiernaast "onthult" de heer van der Torre het nieuwe logo van onze muziekvereniging.

Na een inleiding door Peter Rieken, speelt het Studie-orkest  een paar stukken, die weer mooi klinken en zeker talent laten doorschemeren, o.a. in de trompetsectie.

Vervolgens treedt de slagwerkgroep aan op het slim ingedeelde podium, zodat er geen langdurige plaatswisseling nodig is.  Hun optreden is zoals gewoonlijk spectaculair en goed ingestudeerd, en als het aan hen lag zouden ze wellicht de hele avond hebben doorgespeeld! De veelzijdige Peter Rieken  komt dan aan bod met het koor,  PVOcaal, zij brengen mooie liederen uit verschillende landen  ten gehore. Goed gedaan dames en heren! Als laatste voor de pauze speelt dan de Harmonie en het pubiek is enthousiast.

Na de pauze is er een spetterend, succesvol, swingend en met hier en daar een vette knipoog, concert van Big Band Blow, BBB. Het is een lange avond, mede door de verschillende speeches. Het bezoekersaantal is iets tegengevallen.  Precieze aantal?  Veel eigen aanhang. Veel dank ook aan Ruben Smeets, die de technische kant van het concert verzorgde. Na de opruimklus en terugbrengen van de spullen is er nog gezellig nageborreld en gesnoept in het clubgebouw.  

De video's van Werner Bakker:

 

Foto's

Nieuwsoverzicht

Onze sponsors

Rotary
Eemsnoer
BMU Groep
Peters-stoffering
Eemland Diervoeders
Vakgarage van der Pouw Kraan
Recycling Westra
Gemeente Soest
Catering Centraal
Stam Renault
Jager Bokdam De Visser
Lex Verkley
Jeugd Cultuurfonds
Vaarderhoogt
Rabobank [kopie]
De kleine Melm
Rabobank
Reto internetburo
Rotary
Eemsnoer
BMU Groep
Peters-stoffering
Eemland Diervoeders
Vakgarage van der Pouw Kraan
Recycling Westra
Gemeente Soest
Catering Centraal
Stam Renault
Jager Bokdam De Visser
Lex Verkley
Jeugd Cultuurfonds
Vaarderhoogt
Rabobank [kopie]
De kleine Melm
Rabobank
Reto internetburo

Lid worden?

Wil jij ook in een leuk gezelschap muziek (leren) maken? Wordt dan lid van PVO!

Aanmelden als lid

Bezoekadres

Muziekvereniging PVO
Rembrandtlaan 9
3761 AG Soest
035 - 602 22 68

Postadres

Muziekvereniging PVO
Postbus 68
3760 AB Soest

PVO Soest

Wat sport is voor het lichaam, is muziek maken voor de geest.

Naast concerten, deelname aan de Gildefeesten en de kerstoptredens in Soest-Zuid heeft PVO veel aandacht voor de jeugd van Soest.

Lees meer over PVO Soest