Menu

S(w)ing-in Taptoe

zaterdag 23 maart 2019

Een twee uur durend muzikaal spektakel voor jong en oud op Koningsdag. Inmiddels is er al meer bekend over de inhoud van het programma van de S(w)ing-in Taptoe, welke op Koningsdag op de Engh wordt georganiseerd. 
 
Vanaf 20.30 uur wordt het twee uur lang een spetterend feestje in Soest waaraan Jong Jubal uit Dordrecht, MCC uit Laren, Jong Juliana uit Amersfoort, Hypercussion uit Amersfoort, Balletstudio Sylvia uit Soest en muziekvereniging PVO Soest zullen meewerken. Zij zullen een muzikaal spektakel verzorgen met natuurlijk veel showelementen zoals we bij een Taptoe gewend zijn. Dit keer geen speaker die de nummers en deelnemers aankondigt, maar het geheel zal aan elkaar worden gezongen door DJ Singer in Suit uit Den Bosch. Op deze manier zal er non stop muziek zijn en mag er naar hartenlust worden meegezongen en gedanst. Verder zal het spektakel professioneel worden uitgelicht en versterkt. Rond 22.30 uur zal dit evenement op een verrassende wijze worden afgesloten met een bijdrage van alle deelnemers.


De S(w)ing-in Taptoe vindt plaats op het Evenemententerrein De Engh waarbij een unieke samenwerking is ontstaan met de vier scoutingverenigingen in Soest. Zij organiseren op Koningsdag de OranjeVrijmarkt op ditzelfde terrein en zijn ook bereid een actieve bijdrage te leveren aan dit evenement als onderdeel van het programma op Koningsdag.
 
De S(w)ing-in Taptoe wordt georganiseerd door de Muziekvereniging PVO uit Soest, die dit jaar 120 jaar bestaat, onder auspiciën van de Stichting Oranjefeesten Soest. 
 
Voor dit feest worden ook sponsorpakketten aangeboden:
Voor 100 euro krijgt U twee zitplaatsen en 2 consumptiebonnen
Voor 250 euro krijgt U twee zitplaatsen, 6 consumptiebonnen en nemen we Uw bedrijf in de promotie van het evenement mee.
Voor 500 euro krijgt U twee zitplaatsen, 6 consumptiebonnen, nemen we Uw bedrijf in de promotie van het evenement mee en mag U promotiemateriaal plaatsen

 
Bij interesse, graag een mail naar ocp@pvosoest.nl
  
Zie voor meer informatie ook www.koningsdagsoest.nl

Foto's

Nieuwsoverzicht

Onze sponsors

Catering Centraal
Gemeente Soest
Rabobank
Lex Verkley
Sträter Makelaardij
Jeugd Cultuurfonds
Reto internetburo
Vaarderhoogt
Catering Centraal
Gemeente Soest
Rabobank
Lex Verkley
Sträter Makelaardij
Jeugd Cultuurfonds
Reto internetburo
Vaarderhoogt

Lid worden?

Wil jij ook in een leuk gezelschap muziek (leren) maken? Wordt dan lid van PVO!

Aanmelden als lid

Bezoekadres

Muziekvereniging PVO
Rembrandtlaan 9
3761 AG Soest
035 - 602 22 68

Postadres

Muziekvereniging PVO
Postbus 68
3760 AB Soest

PVO Soest

Wat sport is voor het lichaam, is muziek maken voor de geest.

Naast concerten, deelname aan de Gildefeesten en de kerstoptredens in Soest-Zuid heeft PVO veel aandacht voor de jeugd van Soest.

Lees meer over PVO Soest