Menu

Reünie

PVO Gebouw, Rembrandtlaan 9 Soest

Alle PVO onderdelen

zaterdag 09 november 2019
15:00 - 23:00

Om het 120-jarig jubileum extra glans te geven houdt muziekvereniging PVO op 9 november een reünieconcert in het eigen PVO-gebouw aan de Rembrandtlaan 9. Voorafgaand aan en aansluitend op het concert is er een gezellig samenzijn met leden en oud-leden. Overal uit het land hebben zich al oud-leden gemeld voor het concert. Zelfs uit Friesland komen de aanmeldingen binnen. Inschrijving voor het reünieconcert is nog steeds mogelijk, zowel voor de harmonie als voor de slagwerkgroep en het koor PVOcaal.

Als je wil kan je meedoen met een concertje/optreden van de majorettes maar dat is geen verplichting. Gewoon gezellig komen luisteren en bijpraten met andere oud-leden is natuurlijk ook helemaal goed.

Leden en oud-leden die om wat voor reden dan ook niet mee willen spelen maar wel de reünie willen bezoeken zijn uiteraard ook van harte welkom. De reünie begint om 15.00 uur voor muzikanten, vanaf 19:30 uur is de zaal open voor publiek (oud-leden die niet mee spelen, partners van oud-leden, partners van leden, kinderen, buren, donateurs)

20.00 uur – 21.00 uur    Concert               

21.00 uur – 23.00 uur    Reünie

23.00 uur                         Einde

 

Dit jaar bestaat Muziekvereniging PVO 120 jaar. Wat begonnen is als een kleine fanfare met alleen een pet als uniform, is uitgegroeid tot een mooie vereniging met 10 onderdelen.
Studieorkest, blokfluitgroep, harmonieorkest, slagwerkgroep, De Soester Diamonds, PVOcaal, Dweilkapel (Wij Blaozen als waar wij willen band), Occasional Brass Quintet, Eemlander Blaaskapel en Big Band Blow. Al deze groepen kunnen onafhankelijk van elkaar optreden maar PVO geeft ook gezamenlijke concerten zoals in de afgelopen jaren een Musical Highlight avond, opening van de fietsbrug, een concert met Ge Reinders, Cor Bakker en Pater Moeskroen. Naast verschillende optredens en concerten worden er ook veel sociale aktiviteiten georganiseerd voor zowel de jeugd (slaapfeestjes/filmavonden, chillavonden, sintmiddag) als voor de volwassenen (BBQ’s, thema avonden zoals wijn/bierproefavonden, Spaanse avond, PVO’s got talent, jam sessies, fiets tochten etc) en onze jaarlijkse rommelmarkt inclusief oliebollen/appelflappen kraam.

Om over 120 jaar nog steeds te bestaan organiseert PVO door het jaar heen vele activiteiten om kinderen met muziek in aanraking te laten komen, zoals muziek maak je zelf, kies je kunst en het instrumenten circuit met als afsluiting de musical de Gelaarsde Kat in Cabrio. Via PVO kun je vervolgens een instrument leren bespelen. Er wordt gekeken of het instrument wat je wil bespelen voorradig is of dat er een instrument op bv huurkoop kan worden aangeschaft. Verder worden er lessen aangeboden zodat je na verloop van tijd in het studieorkest mee kunt spelen of bij de slagwerkgroep. Voor kinderen is er het jeugdcultuurfonds waar minder draagkrachtigen kunnen aankloppen voor subsidie. Ook bij de Soester Diamonds, het kinderkoor kunnen er nog altijd kinderen aansluiten. Voor informatie over het koor of muzieklessen kun je contact opnemen met Marijke Verlaan koor@pvosoest.nl

Volwassen instromers en herintreders zijn ook meer dan welkom. Mensen die bijvoorbeeld reeds een instrument kunnen bespelen maar weer wat lessen nodig hebben. Verder zijn er lespakketten te koop via cadeaubonnen, leuk om iemand cadeau te doen en sponsorpakketten waarmee we onze concerten en lessen kunnen financieren.

Agenda overzicht

Onze sponsors

Rabobank
Reto internetburo
Gemeente Soest
Sträter Makelaardij
Jeugd Cultuurfonds
Catering Centraal
Vaarderhoogt
Lex Verkley
Rabobank
Reto internetburo
Gemeente Soest
Sträter Makelaardij
Jeugd Cultuurfonds
Catering Centraal
Vaarderhoogt
Lex Verkley

Lid worden?

Wil jij ook in een leuk gezelschap muziek (leren) maken? Wordt dan lid van PVO!

Aanmelden als lid

Bezoekadres

Muziekvereniging PVO
Rembrandtlaan 9
3761 AG Soest
035 - 602 22 68

Postadres

Muziekvereniging PVO
Postbus 68
3760 AB Soest

PVO Soest

Wat sport is voor het lichaam, is muziek maken voor de geest.

Naast concerten, deelname aan de Gildefeesten en de kerstoptredens in Soest-Zuid heeft PVO veel aandacht voor de jeugd van Soest.

Lees meer over PVO Soest