Menu

BBB speelt op 40's Party van ''Het Gooi Bevrijd''

zaterdag 06 mei 2017

Vanaf 4 mei rijden de voertuigen mét personeel uit de tijd van de Tweede Wereldoorlog een uitgestippelde route door het Gooi, met op zaterdagavond een heuse 40's Party in het St Vitusgebouw in Blaricum waar onze Big Band Blow er ook dit jaar een feestje van gemaakt heeft. Op de foto hiernaast zijn we bezig met het inspelen (zie óók de video op de volgende pagina), want zoals altijd doen we een aantal nummers met Paul & Natascha Harper en dan is het fijn als we de nieuwe nummers een keertje door hebben genomen samen.

Wat echt leuk was deze avond: het spontane optreden van "Mighty Max Miller", zoals Natascha de 10 jarige Max noemt. Max kwam naar ons toe en vroeg of hij mee kon spelen met: "In the Mood" en "Moonlight Serenade". Tja, zei Elwin, er is geen plaats tussen het orkest, dus moet je helemaal vooraan op het podium. Oh, geen probleem was het antwoord. Op zijn eigen trombone speelde Max de twee nummers met ons mee, vóórop het podium, naast Natascha. En dan te weten dat Max slechts 1 jaar op de trombone speelt en géén noten leest, alles op gehoor! Petje af !   

Naarmate de avonde vorderde werd de muziek luider en luider, een teken dat de stemming er goed inzat.  Het was weer een erg leuk optreden. 

Hieronder staat een video van het inspelen plus een video van het nummer: "Bring me Sunshine" en wat foto's van Rozemarijn en Niels. 

Foto's

Nieuwsoverzicht

Onze sponsors

Vaarderhoogt
Sträter Makelaardij
Jeugd Cultuurfonds
Lex Verkley
Gemeente Soest
Rabobank
Reto internetburo
Catering Centraal
Vaarderhoogt
Sträter Makelaardij
Jeugd Cultuurfonds
Lex Verkley
Gemeente Soest
Rabobank
Reto internetburo
Catering Centraal

Lid worden?

Wil jij ook in een leuk gezelschap muziek (leren) maken? Wordt dan lid van PVO!

Aanmelden als lid

Bezoekadres

Muziekvereniging PVO
Rembrandtlaan 9
3761 AG Soest
035 - 602 22 68

Postadres

Muziekvereniging PVO
Postbus 68
3760 AB Soest

PVO Soest

Wat sport is voor het lichaam, is muziek maken voor de geest.

Naast concerten, deelname aan de Gildefeesten en de kerstoptredens in Soest-Zuid heeft PVO veel aandacht voor de jeugd van Soest.

Lees meer over PVO Soest