Menu

Optreden van de Eemlander BlaasKapel in  De Drie Eiken in Soesterberg

zondag 22 april 2018

Dit optreden werd mogelijk gemaakt door het contact dat Hanneke Hoogendoorn (EBK) heeft met de SWOS in Soesterberg, waar zij  als vrijwilliger  de boekhouding doet.  De muzikanten installeren zich op een klaargezet podium en de temperatuur op deze mooie dag begint al snel te stijgen, zeker wanneer de zaal gevuld is met mensen, en er flink gemusiceerd gaat worden. Adri Verlaan houdt steeds een korte inleiding bij de muziekstukken, en legt uit wat Egerlander Muziek is. Het uit ouderen bestaande publiek is vol aandacht en geniet van de polka's en walsjes! Na de pauze worden er bekende Nederlandse nummers gespeeld met een uitzondering, Schau da liegt ein toter Fisch, dat als een vrolijke uitsmijter beschouwd kan worden, ware het niet dat dit met Oranje Boven het geval is en er wordt enthousiast  in de handen geklapt!  Gezellige middag, de muzikanten worden heel hartelijke bedankt en krijgen een kleine attentie.  
Een groot deel van het orkest gaat na afloop bij Hanneke en haar echtgenoot BBQen en dan is het op een korte onweersbui na, nog steeds prachtig weer! Mooie dag


 

Foto's

Nieuwsoverzicht

Onze sponsors

Jeugd Cultuurfonds
Vaarderhoogt
Sträter Makelaardij
Reto internetburo
Rabobank
Lex Verkley
Gemeente Soest
Catering Centraal
Jeugd Cultuurfonds
Vaarderhoogt
Sträter Makelaardij
Reto internetburo
Rabobank
Lex Verkley
Gemeente Soest
Catering Centraal

Lid worden?

Wil jij ook in een leuk gezelschap muziek (leren) maken? Wordt dan lid van PVO!

Aanmelden als lid

Bezoekadres

Muziekvereniging PVO
Rembrandtlaan 9
3761 AG Soest
035 - 602 22 68

Postadres

Muziekvereniging PVO
Postbus 68
3760 AB Soest

PVO Soest

Wat sport is voor het lichaam, is muziek maken voor de geest.

Naast concerten, deelname aan de Gildefeesten en de kerstoptredens in Soest-Zuid heeft PVO veel aandacht voor de jeugd van Soest.

Lees meer over PVO Soest