You are here: Home Beeldmateriaal Foto's 9 december 2017 A Christmas Carol in Soest Zuid
logo

Informatie over PVO

Verjaardagen

 Vandaag is jarig: 
  •  Janna Wertwijn
 Van harte gefeliciteerd!

Op zoek naar iets?

Aanmelden

Find Us on Facebook

Facebook Image

142

Uit in Soest

Site stats

OS
Linux s
PHP
5.6.34
MySQL
5.7.10
Time
14:06
Caching
Disabled
GZip
Disabled
Visitors
39
Articles
277
Web Links
14
Articles View Hits
336157

9 december 2017 A Christmas Carol in Soest Zuid

  •  

    Voor 9 december heeft Winkelcentrum Soest Zuid weer een gezellige kerstmarkt  georganiseerd.  De traditie om in Dickens' kledij op te treden is nu uitgebreid met figuranten die zich bij Sonja Wolf hadden aangemeld. Zij heeft dit leuke idee uitgewerkt. 

    Het Studieorkest moest al vroeg aantreden. Het was toen gelukkig nog droog, dus nog aardig wat publiek aanwezig. Afwisselend ook, door de bijdrage van de “Soester Diamonds”, en veel nieuw repertoire. Een leuk optreden!

    Helaas werd het 's middags een echte Christmas Carol met kou, regen en sneeuw, waardoor er steeds minder publiek bleef kijken en luisteren bij de diverse optredens. Heel jammer.

    De blaaskapel van PVO kon in ieder geval warm en droog verblijven in de personeelsruimte van de Jumbo, net als de andere groepen. Er werd twee keer drie kwartier opgetreden  met  mooie kerstliedjes en de weinigen die zich buiten waagden waren aangenaam getroffen door de warme koperklanken. Ook was er weer een optreden van onze Adri met de Jachthoorngroep, mooi en door een handjevol aanwezigen ook gewaardeerd.  Een koude dag. Iedereen ging  snel naar huis!