You are here: Home Beeldmateriaal Foto's 6 mei 2017 BBB speelt op 40's Party van "het Gooi Bevrijd"
logo

Informatie over PVO

Verjaardagen

 Vandaag is jarig: 
  •  Janna Wertwijn
 Van harte gefeliciteerd!

Op zoek naar iets?

Aanmelden

Find Us on Facebook

Facebook Image

142

Uit in Soest

Site stats

OS
Linux s
PHP
5.6.34
MySQL
5.7.10
Time
14:06
Caching
Disabled
GZip
Disabled
Visitors
39
Articles
277
Web Links
14
Articles View Hits
336151

6 mei 2017 BBB speelt op 40's Party van "het Gooi Bevrijd"

 Vanaf 4 mei rijden de voertuigen mét personeel uit de tijd van de Tweede Wereldoorlog een uitgestippelde route door het Gooi, met op zaterdagavond een heuse 40's Party in het St Vitusgebouw in Blaricum waar onze Big Band Blow er ook dit jaar een feestje van gemaakt heeft. Op de foto hiernaast zijn we bezig met het inspelen (zie óók de video op de volgende pagina), want zoals altijd doen we een aantal nummers met Paul & Natascha Harper en dan is het fijn als we de nieuwe nummers een keertje door hebben genomen samen.

 

Wat echt leuk was deze avond: het spontane optreden van "Mighty Max Miller", zoals Natascha de 10 jarige Max noemt. Max kwam naar ons toe en vroeg of hij mee kon spelen met: "In the Mood" en "Moonlight Serenade". Tja, zei Elwin, er is geen plaats tussen het orkest, dus moet je helemaal vooraan op het podium. Oh, geen probleem was het antwoord. Op zijn eigen trombone speelde Max de twee nummers met ons mee, vóórop het podium, naast Natascha. En dan te weten dat Max slechts 1 jaar op de trombone speelt en géén noten leest, alles op gehoor! Petje af !   

 

Naarmate de avonde vorderde werd de muziek luider en luider, een teken dat de stemming er goed inzat.  Het was weer een erg leuk optreden. 

 

Op de volgende pagina staat een video van het inspelen plus een video van het nummer: "Bring me Sunshine" en wat foto's van Rozemarijn en Niels. 

 
  •