You are here: Home Beeldmateriaal Foto's
logo

Aanmelden

Find Us on Facebook

Facebook Image

142

Informatie over PVO

Verjaardagen

 Vandaag geen jarigen bij PVO!

Op zoek naar iets?

Uit in Soest

Bosmarathon 2017

 

Tijdens de jaarlijke Bosmarathon van Atletiek Vereniging Pijnenburg komt de dweilband weer in actie. Ook deze zondag is men aanwezig  rond 12 uur en het is droog windstil weer. Aangenaam om te spelen en de sfeer is goed. Onze Adri speelt vandaag niet alleen trompet, maar omdat Sander er niet is, ook op de grote trom. Alleen de trom staatondersteboven en dit levert opmerkingen op van omstanders. Zij krijgen steevast van Adri te horen dat we de boel op zijn kop zetten. Met plezier moest het vandaag een zootje ongeregeld zijn! Het bleef droog, we kregen broodjes en consumptiebonnen, en na afloop werden we weer uitgenodigd voor volgend jaar,  14 oktober 2018 !! 
 •  

  Read more: Bosmarathon 2017

  22 Sept 2017 - The Pink Floyd Project en de Soester Diamonds

  Op vrijdag 22 september deden de Soester Diamonds mee met The Pink Floyd Project in Cabrio. Omdat het koor nog niet zo groot is en vooral uit meisjes bestaat, deden er ook jongens mee van een basisschool uit Veenendaal. Zij hadden al eens eerder meegedaan.
  De kinderen mochten meezingen bij het bekende nummer ‘Another brick in the wall’. Maar voor het zover was werd er nog geoefend in het bos en op het podium. Er werd gezamenlijk gegeten en de kinderen uit Soest en Veenendaal konden het prima met elkaar vinden. Na het eten werd er nog een keer geoefend en daarna moesten de kinderen zich  omkleden in Engelse schoolkleding. De haren van de meisjes werden in staarten en vlechten gebonden en de jongens kregen een scheiding in het haar.
  Onder groot applaus kwamen zij op het podium en ook na het zingen werd er weer enthousiast geapplaudiseerd. Het was voor de kinderen een hele belevenis om met zo’n grote band te mogen optreden.
  Er gaat nu geoefend worden voor een kerstoptreden en nieuwe leden zijn van harte welkom!


  Contactpersoon is Marijke Verlaan: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

 •  

  Read more: 22 Sept 2017 - The Pink Floyd Project en de Soester Diamonds

  17 Sept 2017 27ste Heikneuter blaasfestival Austerlitz

  Op 17 september deed de blaaskapel weer mee aan het jaarlijkse blaaskapellenfestival in Austerlitz.
  Voor het eerst sinds lange tijd werd er uit voorzorg niet buiten in de muziektent maar binnen in het dorpshuis gespeeld.
  Een rommelmarkt, veel publiek en afwisselende muziek zorgden voor een goede sfeer.
   
  Na alle optredens van de afgelopen weken tijdens de gildefeesten en met maar één repetitieavond voor dit festival, eindigde
  de blaaskapel met maar één puntje verschil achter de winnaar.
  De Egerländer klanken van Der Falkenauer, Heut ist unsre Hochzeitstag, Es war im Böhmerwald, Im Wäldchen (met beoordeling) kwamen voorbij. Uiteraard kon Der Klarinettenmuckl niet ontbreken.
  De Südbohmische Polka was met recht een kippenvelmoment! Om in de stijl van de weergoden te blijven, werd als slotstuk Windhosen Polka gespeeld.
   
  Een greep uit de opmerkingen van de juryleden:
  Wat een mooie club, fijn dat jullie er weer bij zijn! Het geheel is verzorgd, goede klank en balans.
  Leuk afwisselend repertoire, het hele optreden was erg leuk om naar te luisteren/kijken!
  Enthousiast optreden, zorgvuldig voorbereid. Fijn om te zien dat er serieus gemusiceerd wordt.
  Aandachtspunt voor transparantie. Hier en daar zuiverheid. Leuk optreden. Veel succes en plezier!
   
  Tel daar de enthousiaste reacties van het publiek bij op en iedereen is het erover eens dat het een geslaagd en muzikaal optreden is geweest. 
   
 • Read more: 17 Sept 2017 27ste Heikneuter blaasfestival Austerlitz

  17 Sept 2017 Kunstroute

  De Kunstroute is een samenwerking tussen kunstenaars en bedrijven op initiatief van de stichting Kunstroute 'Kunst en Bedrijven' Soest en de stichting Cultuurfestival Soest; een mooie mix om zowel het bedrijfsleven op de Soestdijkse Grachten als kunstenaars de kans te bieden zichzelf te laten zien!
  Op zondag 17 september kon men in Soest weer genieten van de tweejaarlijkse Kunstroute op Bedrijventerrein de grachten. Tegenwoordig is het Cultuurfestival verbonden met de Kunstroute, zodat er ook allerlei optredens waren. Één optreden werd verzorgd door de slagwerkgroep van PVO onder de enthousiaste leiding van Frank Kamperman.
  Veel mensen bleven staan om te genieten van de ritmische klanken. Gelukkig werkte ook het weer mee. Al met al weer een geslaagd optreden. 

  Op de volgende pagina wat foto's en een video van Marijke Verlaan

 •  

  Read more: 17 Sept 2017 Kunstroute