You are here: Home Beeldmateriaal Foto's
logo

Informatie over PVO

Verjaardagen

 Vandaag geen jarigen bij PVO!

Op zoek naar iets?

Aanmelden

Find Us on Facebook

Facebook Image

142

Uit in Soest

Site stats

OS
Linux s
PHP
5.6.34
MySQL
5.7.10
Time
21:39
Caching
Disabled
GZip
Disabled
Visitors
29
Articles
262
Web Links
14
Articles View Hits
325495

7 Apr 2018 - Ton Oosthoek 75 jaar

 Als er een lid van je vereniging de eerbiedwaardige leeftijd van 75 jaar bereikt, dan kun je dat niet zomaar voorbij laten gaan.

Om deze reden stond de harmonie van onze muziekvereniging mét wat slagwerkers voor het huis van Ton Oosthoek, die op zaterdag 7 april 2018 zijn verjaardag thuis vierde. Hij wist natuurlijk nergens van, dus de verrassing was groot toen er zo'n 30 muzikanten voor zijn huis een mars inzette. 

 

Na de uitreiking van een bosje bloemen en een warme hand van de voorzitter werd er natuurlijk nog het lang-zal-hij-leven gespeeld. Waarna het korte optreden afgesloten werd met de bekende mars: "Jubilissimo". In de achtertuin in het heerlijke zonnetje werd nog even genoten van een lekkere versnapering.

 

Ton: Van harte gefeliciteerd met je verjaardag ! 

 •  

  Read more: 7 Apr 2018 - Ton Oosthoek 75 jaar

  26-03-2018 Kies je kunst - Spelen met muziek

   

 • Read more: 26-03-2018 Kies je kunst - Spelen met muziek

  10 maart 2018 Voorjaarsconcert in de Wilhelminakerk

 •  

  10 maart geeft PVO met 4 afdelingen een voorjaarsconcert, met als thema Reis door Europa. De mooi versierde Wilhelminakerk (veel kunstig gemaakte bloemen)  stroomt vol met bezoekers en dan vertelt onze presentatrice Agnes (voorheen Roodkapje)  wetenswaardigheden over de te spelen en te zingen stukken. De Harmonie onder leiding van Peter Rieken begint met het spelen van de mars der Belgische Parachutisten en zo reizen we via Frankrijk ( Sous le Ciel de Paris, een arrangement van Sander de Goede) naar Engeland, waarover het Studie-orkest speelt in The Bare Necessities. Even terug naar huis met het lied Mooi van Marco Borsato gezongen door de Soester Diamonds onder leiding van Marijke Verlaan. En dan doen we met PVOcaal voor de pauze nog een uitstapje naar Italie, Zweden en Duitsland. Uit dit laatste land het mooie Untreue Guter Mond.  De Harmonie zet voor de pauze de zaal nog even op zijn kop met de spetterende Armenian Dances  en dan gaan we na de pauze verder met stukken uit Rusland (Kom Iwanowitsj), Engeland, Zweden met Abba om te besluiten met Nederlandse muziek, nl. Zij gelooft in mij door PVOcaal en Hollandse Hits door de Harmonie.  Het publiek is heel enthousiast en dat is een teken dat het weer een geslaagde avond was!

   

  Read more: 10 maart 2018 Voorjaarsconcert in de Wilhelminakerk

  13 jan. 2018 Ontmoetingscentrum SWOS De Klarinet

 • Read more: 13 jan. 2018 Ontmoetingscentrum SWOS De Klarinet