You are here: Home Beeldmateriaal Foto's
logo

Aanmelden

Find Us on Facebook

Facebook Image

142

Informatie over PVO

Verjaardagen

 Vandaag geen jarigen bij PVO!

Op zoek naar iets?

Uit in Soest

20 juni 2017 de Gelaarsde Kat


Eindelijk dan is het zover. Op een warme zomerse dag gaat de uitvoering van De Gelaarsde Kat plaatsvinden! Verzamelen in openluchttheater Cabrio en nog 1 keer repeteren met alles erop en eraan. Om 11 uur start de eerste vertoning van dit muzikale sprookje voor een aantal groepen basisschoolleerlingen die eerder dit jaar hebben meegedaan met het instrumentencircuit bij PVO en op school verder les hebben gehad over de samenstelling van een Harmonie-orkest en ook liedjes hebben ingestudeerd. In dit geval is het nuttige wel zeer aangenaam! Kunst Centraal is de organisator en ook de “leverancier” van professionele acteurs die het verhaal geweldig leuk brengen. Enkele leden van de Harmonie spelen ook
een bijrol en alles lukt heel goed. Na de eerste voorstelling wordt de door Kunst Centraal aangeboden lunch genuttigd en vervolgens is er nog een optreden voor andere basisschoolgroepen. De middaggroep was nog enthousiaster ! Een bijzonder geslaagde dag die we graag zouden herhalen!

 • Read more: 20 juni 2017 de Gelaarsde Kat

  17 juni 2017 Pater Moeskroen bij PVO

   

  Vandaag komt Pater Moeskroen naar het PVO gebouw en spelen we alles door voor het concert op 31 augustus. Achtereenvolgens spelen de Harmonie, het Studieorkest, PVOcaal, de Slagwerkgroep, Blaaskapel , het Koper kwintet en tenslotte de Big Band hun eigen partij samen met de band die naast enthousiaste en aanstekelijke muziek beschikt over een flinke dosis humor en ongecompliceerdheid. Het is een hele gezellige boel. De repetitie is ruim voor de afgesproken tijd klaar! 
  Dan volgt eind van de middag de BBQ, die mede dankzij het prachtige weer, en de vele helpende handen een prettige afsluiting is van deze spannende dag!
   
 •  

   

  Read more: 17 juni 2017 Pater Moeskroen bij PVO

  1 juni 2017: Avondvierdaagse Soest

  Optreden bij de Avond4daagse. Om 18.00 uur verzamelde de WBAWWWBand bij de Molen "De Windhond" op de Eng om al toeterend de wandelaars aan te moedigen. Mede dankzij het prachtige weer was de stemming uitgelaten en heel wat kinderen genoten zichtbaar van de muziek. Een aantal van hen had het intrumentencircuit bezocht en vond het heel leuk om deze blazers nu in actie te zien/horen! Vervolgens was er op het plein van het Gemeentehuis de intocht van alle deelnemers die langs de Burgervader liepen wat weer begeleid werd door de WBAWWWBand en de Slagwerkgroep. Een tweetal aardige dames met een fietsmand vol drinken en stroopwafels zorgden voor de noodzakelijke dorstlessing, dus al met al een plezierige avond. 

   

  Op de volgende pagina geven de foto's en video's een beeld van de sfeer. 

 •  

  Read more: 1 juni 2017: Avondvierdaagse Soest

  Oude Ambachtenmarkt 2017

  Op deze Hemelvaartsdag is het stralend zonnig met een strakblauwe lucht en bijzonder warm! Dat werd dus lekker buiten spelen voor de EBK en de Slagwerkgroep. In de ochtend om 10.30 uur begon het optreden van één uur, waarbij de twee groepen afwisselend een nummer ten gehore brachten. Het was al aardig druk op het Gildeterrein dus er was , vooral voorbijgaand, publiek en een goede sfeer. Uiteraard werd de verschafte comsumptiebon na afloop dankbaar genuttigd. 

   

  Foto's en films van Marcel Reulen en LeoS op de volgende pagina. 

 • Read more: Oude Ambachtenmarkt 2017