You are here: Home
logo

Aanmelden

Find Us on Facebook

Facebook Image

142

Informatie over PVO

Verjaardagen

 Vandaag geen jarigen bij PVO!

Op zoek naar iets?

Uit in Soest

Optreden Pater Moeskroen met Muziekvereniging PVO Soest

Donderdagavond 31 augustus komt Pater Moeskroen naar de gildetent (Ferdinand Huycklaan 5A, 3768 HW Soest) om samen met Muziekvereniging PVO Soest een avond te verzorgen die men niet snel zal vergeten. 

Omdat het lastig is om op een stoel te blijven zitten bij de muziek van de Paters wordt er ook ruimte gemaakt om te kunnen dansen.

Al dertig jaar is Pater Moeskroen een begrip in menig kroeg, feesttent of festival. De heren stonden aan de wieg van krakers als ‘Joost’, ‘Laat Maar Waaien’, Dansen’ en ‘Hela Hola’. En wie herinnert zich niet meer ‘Roodkapje’?! Aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades; Pater Moeskroen brengt het met een karrenvracht aan instrumenten wat het herkenbare Moeskroen-geluid maakt! Live is de band een ware feest-sensatie, vol herkenning voor jong en oud.

Behalve dat Pater Moeskroen een graag geziene gast is op festivals, in clubs en zalen gaat de groep ook jaarlijks de theaters in en is daarin evenzo succesvol. Op het theaterpodium komen de talenten van de vijf multi-instrumentalisten nog beter naar voren en is er, naast kolderieke muzikale fratsen, ook plaats voor ontroering en diepgang.

Pater Moeskroen is:
Bart Swerts – Lead-zang, Gitaar
Vincent van Lent – Blaasinstrumenten, Banjo, Mandoline, zang
Martien van Oostrom – Accordeon, Toetsen, zang
Rolf Rombouts – Bas, zang
Coen Blokx – Drums, percussie, zang

Muziekvereniging PVO Soest neemt al bijna 120 jaar een belangrijke plaats in in het muzikaal- culturele leven van Soest. PVO is uitgegroeid van een fanfare in 1898 tot een vereniging met acht verschillende onderdelen in 2017.

Een greep uit het programma:

Ouverture (Vagabundo), De Eerste Zeereis,  Vannacht,  Zet de tijd stil,  Hela Hola, Roodkapje, We Gaan Nog Niet, Dansen en Laat maar waaien.

De onderdelen van PVO die meedoen zijn: het harmonieorkest, de Eemlander Blaaskapel, Big Band Blow, de Slagwerkgroep, het Studieorkest, Occasional Brass Quintet en het koor PVOcaal.

Kaarten á €10,00 zijn te koop via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en bij Boekhandel v.d. Ven in Soest Zuid; Slijterij Stefan Rademaker/Tabaktief de Cirkel, Laanstraat 44 Soest. 

Pater moeskroen burolivemuziek.nl

 

Jongens en meisjes gezocht voor projectkoor ‘Soester Diamonds’

In verband met het Landjuweel van het Gilde wordt op 30 augustus een avond georganiseerd waarin een tiental koren zich op spectaculaire wijze zal presenteren.

Voor deze avond willen we graag een projectkoor opstarten dat bestaat uit jeugdige zangers en zangeressen in de leeftijd van 10 tot 15 jaar. De bedoeling is dat dit koor de avond zal openen met het lied ‘Diamonds’ van Rihanna, een toepasselijk lied voor een Landjuweel. Wil je  aan het projectkoor meedoen, kom dan gezellig meezingen tijdens de repetities. Na de repetitie mag je dan nog even proefzingen, zodat we zeker weten dat jouw stem binnen het koor past. En neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee.

De repetities zullen worden gehouden in het PVO gebouw aan de Rembrandtlaan 9 te Soest op de volgende donderdagen:
23 en 30 maart, 6, 13 en 20 april, 11 mei, 8, 22 en 29 juni en 24 augustus.
Tijd: 16.30-17.15 uur

Ook zullen er 2 oefenmiddagen gehouden worden op zaterdagmiddag 3 juni en 1 juli van 16.30-18.00 uur in de Petrus & Pauluskerk te Soest. Hierbij moet je ook aanwezig kunnen zijn.

Dus lijkt het je leuk om eens samen met andere kinderen te zingen en aan een leuke voorstelling mee te doen, geef je dan zo snel mogelijk op. Dit kan via het volgende e-mailadres: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.