You are here: Home
logo

Informatie over PVO

Verjaardagen

 Vandaag geen jarigen bij PVO!

Op zoek naar iets?

Aanmelden

Find Us on Facebook

Facebook Image

142

Uit in Soest

Site stats

OS
Linux s
PHP
5.6.34
MySQL
5.7.10
Time
21:42
Caching
Disabled
GZip
Disabled
Visitors
29
Articles
262
Web Links
14
Articles View Hits
325496

Dit is PVO

 

Afbeelding1

Wat sport is voor het lichaam, is muziek maken voor de geest

 

Muziekvereniging Patientia Vincit Omnia (Geduld Overwint Alles) werd opgericht in 1899 en neemt dus al meer dan een eeuw een plaats in in het culturele leven van Soest. De vereniging bestaat uit meerdere orkesten: de harmonie, de Eemlander Blaaskapel, Big Band Blow, het Occasional Brass Quintet (OBQ), een slagwerkgroep, een studieorkest, een blokfluitgroep en sinds enkele jaren ook het koor PVOcaal. Afgelopen jaar is er ook nog een Kinderkoor aan toegevoegd, De Soester Diamonds.


Naast concerten, deelname aan de Gildefeesten en de kerstoptredens in Soest-Zuid heeft PVO veel aandacht voor de jeugd van Soest met het Project ‘Muziek maak je zelf’, en samenwerking met IDEA Cultuur en de Bachschool. Ook heeft PVO dit jaar haar medewerking verleend aan het project ‘Instrumentencircuit’ door Kunst Centraal ontwikkeld voor de Soester basisscholen.

 

 

Wil je muziek maken ? Dat kan bij PVO, info: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  Telefoon: 035-6024732

Contactpersooon voor het Kinderkoor en PVOcaal is This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

  • Twee keer per jaar start er een cursus muziek maak je zelf waarin je voor € 75,- (incl. blokfluit) in 10 lessen kennis maakt met de verschillende muziekinstrumenten in een orkest.  
  • Weet je al welk instrument je wil leren bespelen dan biedt PVO les bij professionele leerkrachten met verenigingskorting via de Bachschool  (dit jaar € 240,- onder de 21 jaar en € 295,- boven 21 jaar of via privé leerkrachten.
  • Instrument: via vereniging, je hebt alleen onderhoudskosten (+ borg)
  • Kleding via vereniging (+ borg).
  • Zodra je in het studieorkest mee kunt spelen wordt de helft van je les via de privé leerkracht door PVO betaald. Contributie is € 180,- per jaar voor studieorkest en harmonie, € 156,- voor slagwerkgroep.
  • Er is een grote keuze in blaas- en slaginstrumenten of zang.
  • PVO heeft een eigen verenigingsgebouw Heeft diverse orkestonderdelen (zie www.pvosoest.nl )
  • PVO biedt veel muzikale en sociale aktiviteiten
 
 
Afbeelding2